top of page

VIIHTYISÄ BOUTIQUE-STUDIO AIVAN TURUN YTIMESSÄ

PilateSM-studion tilat ovat viihtyisät ja kompaktit. Ne huokuvat maanläheistä rauhaa yhdistettynä pilatekselle ominaiseen eleganssiin. Valoisuudellaan tilat virkistävät väsyneimpääkin harjoittelijaa päiväaikaan ja iltaisin nautimme tunnelmallisesta hämystä. Tiloista löytyy pukukoppi, pukuhuonetiloja tarvittaessa, suihku (valmistuu 12/23), wc ja minikeittiö (jääkaappi, mikro).

Studion edestä löytyy useimmiten kadunvarsipaikkoja autoille (arkisin klo 18.00, lauantaisin klo 15.00 ja sunnuntaisin maksuttomia). Kävelymatkaa Stockmannilta on vain 4 minuuttia.

Asiakkaalla on myös mahdollisuus varata studiotilat omaan harjoitukseensa, lisätietoja tästä.

Tornit.jpg
Reformerharjoittelua_edited_edited.jpg

MISTÄ KAIKKI ALKOI?

PilateSM-studio on kehitetty omistajansa Sanna-Marian omassa harjoittelussaan kohtaamien haasteiden pohjalta vuoden 2019 alussa. Jotta kehityskaari pilateksessa pysyy toivotunlaisena, pitää harjoittelun olla säännöllistä, omia tavoitteita tukevaa ja juuri omantasoista, ja siksi henkilökohtainen ohjaus myös pilateksessa on suositeltavaa. Henkilökohtainen ohjaus oli myös pilateksen alkuperäinen harjoittelumuoto ja niin myös PilateSM-studion palvelutarjonnassa yksilö- ja pariohjaukset ovat olleet alusta asti keskiössä ja muu palvelutarjonta on rakennettu näiden ympärille.

Lisäksi Sanna-Maria koki haasteelliseksi omien harjoituksiensa aikatauluttamisen, erilaisten pilateslaitteiden saatavuuden Turussa sekä harjoittelun kustannustason. Näiden kaikkien haasteiden taklaamiseksi on kehitetty PilateSM-studion palvelutarjonta, joka laajentui entisestään syksyllä 2023, kun Pilates Turku -studion toiminta yhdistyi saman katon alle PilateSM-studion kanssa. Yhdistymisen johdosta pystymme tarjoamaan monipuolisesti erilaisia pilatesharjoituksia jokaisen kehon tarpeeseen - aina hikitreenistä kuntouttavaan pilatekseen asti!

"Physical fitness can neither be achieved by wishful thinking, nor outright purchase."

Joseph H. Pilates

bottom of page