top of page
Pilates Practice on a Reformer

KOULUTTAUDU KLASSISEN PILATEKSEN AMMATTILAISEKSI

For more information in English, kindly visit Peak Pilates®  official website.

Peak Pilates® Classical Certification on kolmetasoinen ohjelma, joka on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista ja alkuperäistä pilateskoulutusta. Tämä pilateksen perusteista lähtevä koulutusohjelma kattaa niin matto-, reformer-, torni-, tuoli- ja tynnyriharjoitukset, joiden lisäksi tutustutaan muihin pilateksen pienvälineisiin. Classical Certification on klassisen pilateksen koulutusohjelma, joka kunnioittaa pilatesharjoittelua kokonaisvaltaisena liikesysteeminä, kuten Joseph Pilates sen alunperin tarkoitti. Saat sen kautta valmiudet ohjata niin yksilöllisiä pilatestunteja kuin myös tehokkaita ryhmätunteja. Classical Certification -koulutusohjelma sisältää yli 650 tuntia opiskelua ja harjoittelua kokonaisuudessaan, jonka suoritettuasi saat kansainvälisesti arvostetun comprehensive-pilatesopettajasertifikaatin todisteeksi kyvykkyydestäsi pilatesopettajana.

Varaa paikkasi vuoden 2024 koulutuksiin nyt!

Seuraa Instagram-tiliä @peakpilatesfinland kuullaksesi ensimmäisten joukossa uutisista koulutuksiin liittyen!

Peak Pilates® kolmetasoinen koulutuspolku antaa sinulle mahdollisuuden edetä koulutuksessa sinulle sopivaa tahtia. Koulutuksen ensimmäinen taso kestää noin 4-5 kuukautta ja sisältää 250 opiskelutuntia. Olet jo ensimmäisen tason suoritettuasi sertifioitu opettamaan pilatesta aloittelijoille, joten opetusurasi ei tarvitse odottaa alkuaan kolmostason suorittamiseen asti.

Jokainen taso koostuu moduuleista, jotka kestävät yleensä lauantaista sunnuntaihin. Moduulien lisäksi sinun on suoritettava näyttöjä jokaisen tason päätyttyä (teoria, opetus ja tekniikka). Moduulien ulkopuolella keräät myös tietyn määrän harjoitustunteja niin omaa pilatesharjoittelua kuin myös opetusharjoittelua. Lisäksi seuraat kokeneita pilatesopettajia vahvistaaksesi omaa opetustyyliäsi.
Voit tutustua moduulien sisältöön tarkemmin Peak Pilates® -sivuilta. 

Pilates Class on Reformers
Pilatesopettajia_edited.jpg

Peak Pilates® tarjoaa sinulle lisäksi kattavat onlinemateriaalit, joiden avulla opiskelet intensiivisesti mutta ohjatusti myös moduulien välissä. Nämä materiaalit jäävät käyttöösi ja voit palata niihin kätevästi myös tulevaisuudessa. Materiaalit sisältävät mm. liikkeiden opetusvideoita, luennot videoituina, kattavan manuaalin, joka sisältää kirjalliset liikeohjeet opetuksesi tueksi ja teoria-aineiston, sekä audiokirjastoja opastamaan harjoitteluasi.

Peak Pilates® Classical Certification on siis kattava ja globaalisti arvostettu koulutusohjelma, jonka avulla sinusta tulee klassisen pilateksen ammattilainen. Pilatesliikkeiden lisäksi Peak Pilates keskittyy opettamaan sinulle, miten opettaa, minkä vuoksi Peak Pilates -opettajat ovat tunnetusti taidokkaita pilatesopettajia. Moduulien lisäksi koulutus sisältää paljon ohjattua itsenäistä opiskelua, mikä takaa sinulle tukevan perustan pilatesopettajaurallesi ja tekee koulutuksesta todella kattavan kokonaisuuden.

Pähkinänkuoressa...

Mikä erottaa meidät muista pilateskoulutuksista?

  • Peak Pilates® Classical -koulutusohjelma on kansainvälisesti arvostettu yli 650 tunnin ohjelma, joka takaa suorittajalleen syvällistä ymmärrystä pilateksesta kokonaisvaltaisena systeeminä alkuperäisiä pilatesoppeja kunnioittaen.

  • Tämä koulutusohjelma ei tarjoa sinulle ainoastaan kasaa pilatesliikkeitä vaan ohjelma opettaa sinut opettamaan oppilaan kehittyminen keskiössä.

  • Vaikka olet vasta oman pilatesharrastuksesi alussa ilman aiempaa kokemusta liikunta-alalta, voit osallistua koulutukseen, sillä koulutus starttaa perusteista. Silti vaikka olisit jo kokeneempi pilatesharrastaja tai jo muun koulukunnan ohjaaja, koulutus on myös sinulle antoisa, sillä varmistamme, että jokainen saa omalle tasolleen sopivaa haastetta yksilöllisen ohjauksen sekä palautteen kautta.

  • Koulutus tapahtuu max. 6 henkilön pienryhmässä.

  • Koulutus tarjoaa sinulle myös kattavat onlinemateriaalit (videot, audiot, kirjalliset materiaalit), joiden avulla voit opiskella intensiivisesti myös moduulien välissä. Tämä tarkoittaa, että saat jatkuvaa tukea myös lähiopetusjaksojen välissä ja voit palata materiaaleihin myös tulevaisuudessa.

  • Koulutusohjelman tasojen avulla voit edetä omassa tahdissasi, mikä mahdollistaa kouluttautumisen myös eri budjetti- ja aikataulutaustoilla.  

  • PPC1 -koulutuksen järjestäjänä toimii loppusyksystä 2024 Turun kesäyliopisto (päivät vahvistetaan pian), mikä mahdollistaa myös opintovapaan hakemisen tähän koulutukseen (mikäli muut opintovapaan kriteerit täyttyvät).

Kiertotornilla_edited.jpg

Tulevat koulutukset PilateSM-studiolla

"A man is as young as his spinal column."

Joseph H. Pilates

bottom of page