top of page
Pilates Practice on a Reformer

KOULUTTAUDU KLASSISEN PILATEKSEN AMMATTILAISEKSI

For more information in English, kindly visit Peak Pilates®  official website.

Peak Pilates® Classical Certification on kolmetasoinen ohjelma, joka on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuista ja alkuperäistä pilateskoulutusta. Tämä pilateksen perusteista lähtevä koulutusohjelma kattaa niin matto-, reformer-, torni-, tuoli- ja tynnyriharjoitukset, joiden lisäksi tutustutaan muihin pilateksen pienvälineisiin. Classical Certification on klassisen pilateksen koulutusohjelma, joka kunnioittaa pilatesharjoittelua kokonaisvaltaisena liikesysteeminä, kuten Joseph Pilates sen alunperin tarkoitti. Saat sen kautta valmiudet ohjata niin yksilöllisiä pilatestunteja kuin myös tehokkaita ryhmätunteja. Classical Certification -koulutusohjelma sisältää yli 650 tuntia opiskelua ja harjoittelua kokonaisuudessaan, jonka suoritettuasi saat kansainvälisesti arvostetun comprehensive-pilatesopettajasertifikaatin todisteeksi kyvykkyydestäsi pilatesopettajana.

Ilmoittautuminen käynnissä nyt!

Lokakuussa 2023 alkava Peak Pilates® Classical Level 1 -koulutus järjestetään yhteistyössä Turun kesäyliopiston kanssa. 

Peak Pilates® kolmetasoinen koulutuspolku antaa sinulle mahdollisuuden edetä koulutuksessa sinulle sopivaa tahtia. Koulutuksen ensimmäinen taso kestää noin 4-5 kuukautta ja sisältää 250 opiskelutuntia. Olet jo ensimmäisen tason suoritettuasi sertifioitu opettamaan pilatesta aloittelijoille, joten opetusurasi ei tarvitse odottaa alkuaan kolmostason suorittamiseen asti.

Jokainen taso koostuu moduuleista, jotka kestävät yleensä lauantaista sunnuntaihin. Moduulien lisäksi sinun on suoritettava näyttöjä jokaisen tason päätyttyä (teoria, opetus ja tekniikka). Moduulien ulkopuolella keräät myös tietyn määrän harjoitustunteja niin omaa pilatesharjoittelua kuin myös opetusharjoittelua. Lisäksi seuraat kokeneita pilatesopettajia vahvistaaksesi omaa opetustyyliäsi.
Voit tutustua moduulien sisältöön tarkemmin Peak Pilates® -sivuilta. 

Pilates Class on Reformers
Pilatesopettajia_edited.jpg

Peak Pilates® tarjoaa sinulle lisäksi kattavat onlinemateriaalit, joiden avulla opiskelet intensiivisesti mutta ohjatusti myös moduulien välissä. Nämä materiaalit jäävät käyttöösi ja voit palata niihin kätevästi myös tulevaisuudessa. Materiaalit sisältävät mm. liikkeiden opetusvideoita, luennot videoituina, kattavan manuaalin, joka sisältää kirjalliset liikeohjeet opetuksesi tueksi ja teoria-aineiston, sekä audiokirjastoja opastamaan harjoitteluasi.

Peak Pilates® Classical Certification on siis kattava ja globaalisti arvostettu koulutusohjelma, jonka avulla sinusta tulee klassisen pilateksen ammattilainen. Pilatesliikkeiden lisäksi Peak Pilates keskittyy opettamaan sinulle, miten opettaa, minkä vuoksi Peak Pilates -opettajat ovat tunnetusti taidokkaita pilatesopettajia. Moduulien lisäksi koulutus sisältää paljon ohjattua itsenäistä opiskelua, mikä takaa sinulle tukevan perustan pilatesopettajaurallesi ja tekee koulutuksesta todella kattavan kokonaisuuden.

Tulevat koulutukset PilateSM-studiolla

  • 26. elok. klo 9.00 – 27. elok. klo 18.00
    PilateSM-studio / Turku, Käsityöläiskatu 7a, 20100 Turku, Finland
    Kiinnostunut tästä koulutuksesta? RSVP niin jutellaan lisää! Se ei sido sinua mihinkään.
  • 07. lokak. klo 9.00 – 08. lokak. klo 18.00
    PilateSM-studio / Turku, Käsityöläiskatu 7a, 20100 Turku, Finland
    Kiinnostunut tästä koulutuksesta? RSVP niin jutellaan lisää! Se ei sido sinua mihinkään.

"A man is as young as his spinal column."

Joseph H. Pilates

bottom of page