top of page

OMAT HARJOITUKSET Q&A

Asiakkaalla on mahdollisuus varata PilateSM-studio omaan itsenäiseen harjoitukseensa. Alta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Mikäli kysymyksesi ei löydy listalta, ole rohkeasti yhteydessä!

Et ole aiemmin harjoitellut PilateSM-studiolla ja kaipaat laiteopastusta? Ole yhteydessä support@pilatesm.fi taikka yhteydenottolomakkeella. Laiteopastus on ilmainen.

MITÄ TARKOITTAA OMA HARJOITUS?

Omalla harjoituksella tarkoitetaan pilatesharjoitusta, jonka asiakas tekee ilman ohjaajan läsnäoloa. Olemme tottuneet harjoittelemaan kotona matolla mutta PilateSM-studio mahdollistaa myös harjoittelun pilateslaitteilla joustavasti asiakkaan aikataulujen mukaisesti, kustannustehokkaasti sekä tavoitteellisesti. Harjoittelumuotoa voi hyvin verrata kuntosaliharjoitteluun.

SOPIIKO OMA HARJOITUS MINULLE, KUN OLEN VASTA ALOITTANUT LAITEHARJOITTELUN?

Ei. Jotta harjoittelu on turvallista, pitää asiakkaalla olla aiempaa kokemusta laitepilateksesta vähintään 2 kuukauden ajalta ja vähintään reformerilla. Tätä kokemusta voit kerätä pienryhmätunneilla taikka yksilöohjauksilla. Lisäksi jokaisen asiakkaan on tutustuttava studioon henkilökunnan opastuksella ja tämä tapahtuu joko ohjausten lomassa taikka erillisillä maksuttomilla laiteopastuksilla.
 

MISTÄ TIEDÄN, MITÄ MINUN KANNATTAA OMAN HARJOITUKSEN AIKANA TEHDÄ?

Vaihtoehtoja on kaksi. Ensimmäiseksi, studiolta löytyy mahdollisuus onlineharjoitusten katsomiseen. Studio tarjoaa tähän puitteet mutta onlineharjoituspalvelu on asiakkaan valittavissa. Studio ei myöskään vastaa onlineharjoitusten kustannuksista. Internet on täynnä erilaisia pilatesharjoituksia tarjoavia palveluita, joista suosittelen Pilatesologya taikka esimerkiksi Lesley Loganin viikoittain vaihtuvia pilatesharjoituksia.

Onlineharjoitusten lisäksi sinulla on mahdollisuus yksilö- tai pariohjausasiakkaana ostaa tekemämme harjoitukset kirjallisina, kuten kuntosaliohjelma, jolloin voit toistaa harjoituksen itsenäisesti.

Lisäksi studiolta löytyy yleisiä ohjeita laitteiden asetuksista, vastussuosituksia, miten heijastaa onlineharjoitukset ruudulle jne. Nämä käydään myös laiteopastuksessa läpi.

USKALLANKO HARJOITELLA ILMAN OHJAAJAA?

Uskallamme mennä kuntosalille ilman personal traineriä, ei ole syytä, mikset voisi tehdä myös pilatesharjoitusta itsenäisesti. Jotta saat omista harjoituksista eniten irti, suosittelen kuitenkin yhdistämään ne ohjattuihin harjoituksiin, jotta saat tietyin väliajoin ohjaajalta palautetta tekniikastasi ja voit myös esittää kysymyksiä, joita sinulle on saattanut tulla omien harjoitustesi aikana. Voit lisäksi aina olla yhteydessä studion henkilökuntaan mailitse, mikäli jokin asia askarruttaa. Kannustamme lisäämään omia harjoituksia viikko-ohjelmaasi, sillä monella meistä ei ole mahdollisuutta ottaa useita yksilöohjauksia viikossa mutta ryhmätunnit eivät välttämättä aina tue juuri sinun tavoitteitasi taikka kehosi tarpeita. Omien harjoitusten avulla pystyt pitämään kehityksesi oikealla tiellä, harjoittelemaan oman aikataulusi mukaan, kohdistamaan harjoituksesi juuri sinun ongelma-alueillesi ja jopa tekemään siitä sosiaalisen aktiviteetin kaverisi kanssa, kun voitte rauhassa nauttia pilateksesta harjoitustilan ollessa vain teidän käytössänne.

VOINKO HARJOITELLA KAVERIN KANSSA?

Kyllä, studiolla voi harjoitella kaksi henkilöä samaan aikaan. Varaa Oma harjoitus, kuten yksinkin ja ilmoita kaverista studiolle, jotta voimme veloittaa sinulta toisen Oma harjoitus -kreditin tai laskuttaa kaveriasi erikseen.

MITEN PÄÄSEN SISÄLLE STUDIOLLE?

Varattuasi ja maksettuasi harjoitusajan, sinulle lähetetään vaihtuvat ovikoodit studion avainlokeroon. Pidäthän huolen, että kyseisen varauksesi koodi on mukanasi, kun saavut studiolle ja palauta avain AINA lokeroon. Ongelmatapauksissa voit olla yhteydessä +358 50 325 0991.

VOINKO OTTAA LAPSENI MUKAAN STUDIOLLE?

Kyllä voit mutta huomioithan, ettei studiota ole suunniteltu lapsille. Asiakas on täysin vastuussa lapsensa turvallisuudesta ja että lapsi kunnioittaa studion sääntöjä ollessaan mukana harjoituksen aikana.

ONKO STUDIOLLE ALAIKÄRAJAA?

Alaikäiseltä vaaditaan huoltajan suostumus harjoitteluun.

bottom of page