top of page

STUDION OPETTAJAT

Mistä intohimo alkaa

SannaMaria_edited.jpg

CEO and Founder of PilateSM, Peak Pilates®  Master Instructor

SANNA-MARIA HELLSTEN

"Kuten Joseph Pilates sanoi, pilateksen kautta pystyin taas olemaan onneni arkkitehti, ja se sai minut lähtemään studioyrittäjäksi."

 

Sanna-Maria avasi PilateSM-studion ovet ensimmäiselle asiakkaalle alkukesästä 2019, jolloin hän opetti pääsääntöisesti yksilöitä ja pareja oman päivätyönsä ohella. Keväällä 2020 hän jätti korporaatiomaailman ja siirtyi päätoimiseksi yrittäjäksi samalla laajentaen studion toimintaa myös pienryhmäharjoitteluun.

 

Sanna-Maria on koulutukseltaan Peak Pilates® Comprehensive Level II -sertifioitu pilatesohjaaja ja Peak Pilates® Level II Master Instructor. Sanna-Maria päätyi alun perin pilateksen pariin hektisen asiantuntijatyön vastapainoksi ja tavoitteenaan studioyrittäjänä on alusta asti ollut tuoda tehokas pilatesharjoittelu jokaisen saavutettaviin uusien harjoittelumuotojen avustamana mutta alkuperäistä pilatesmetodia kunnioittaen.

Taustansa vuoksi Sanna-Maria keskittyy tunneillaan luomaan jokaiselle liikkujalle pienen pakohetken heidän omasta arjestaan ja saakin usein palautetta siitä, miten hänen tunneillaan aika lentää ja voi vain keskittyä olennaiseen eli pilatekseen ja muu maailman hälinä sulkeutuu ulkopuolelle. Klassisen pilateksen oppien mukaisesti tunneilla ei kuitenkaan tehosta pihistellä vaan Sanna-Maria pyrkii kannustamaan jokaista liikkujaa tunti tunnilta ylittämään itsensä, kehittymään pilateksessa ja kurottamaan mottonsa mukaisesti kohti menestystä pilateksen kautta.

Vuodesta 2021 Sanna-Maria on lisäksi toiminut kansainvälisen Peak Pilates®  -organisaation Suomen Master Instructorina eli uusien pilatesopettajien kouluttajana. Tässä roolissa hän pyrkii toimimaan uusien opettajien mentorina ja coachina kaikilla osa-alueilla, joita he tarvitsevat menestyäkseen pilatesopettajina. Et välttämättä aina saa häneltä suoria vastauksia mutta saat varmasti suuntaviivat, joilla löydät vastauksen myös itse ja näin hän pyrkii varmistamaan, ettei ymmärryksesi pilatesmetodista jää pintapuoliseksi vaan syvenee päivä päivältä entisestään.

"Concentrate on the correct movement each time you exercise, lest you do them improperly and thus lose all vital benefits."

Joseph H. Pilates

bottom of page