top of page
Pilatesrenkaat.jpg

OLETKO VALMIS MUUTOKSEEN?

Aloitetaan yhdessä!

Vuosien varrella asiakkaamme ovat päätyneet pilateksen pariin monista eri syistä, ja mikä onkaan sinun syysi harkita pilatesharjoittelun aloittamista, olemme täällä auttamassa sinua alkuun ja eteenpäin kohti tavoitteitasi.

Ei ole parempaa hetkeä kuin nyt, aloittaminen ei tule olemaan helpompaa maanantaina tai loman jälkeen tai ensi vuonna. Niinpä tutustu starttipaketteihimme alla ja valitse omasi (tai pyydä meitä valitsemaan puolestasi) - me hoidamme loput!

STARTTIPAKETILLA ALKUUN

Valitse itsellesi sopiva aloitus!

HALUAN ALOITTAA NYT!

59 € - 3 avointa pienryhmätuntia kolmessa viikossa (L1-tason tunnit)

Tutustu laitepilatekseen omavalintaisilla L1-tason pienryhmätunneilla, joilla kanssasi harjoittelee aina enintään 4 henkilöä, joten pääset tutustumaan laitteisiin sekä pilatesmetodiin monipuolisesti, sekä turvallisessa ja rauhallisessa ympäristössä.
L1-tason tunneilla luot vankan perustan pilatesharjoittelullesi, minkä jälkeen voit siirtyä itsevarmana eteenpäin PilateSM-studion muille avoimille pienryhmätunneille syventämään osaamistasi.

VÄHÄN JÄNNITTÄÄ - MITÄKÖHÄN TÄMÄ OIKEIN ON...

109 € - 1 yksilöohjaus sekä 2 avointa pienryhmätuntia

Haluatko aloittaa pilatesharjoittelun avoimilla pienryhmätunneilla mutta alku jännittää? Tämä on paketti juuri sinulle!
Tule tutustumaan studioon aluksi kahdestaan ohjaajan kanssa; saat tietoa studion toimintatavoista, pääset tutustumaan laitteisiin rauhassa ja opit muutamia pilateksen peruskonsepteja, joiden avulla voit aloittaa harjoittelun pienryhmissä ilman perhosia vatsassa.

MINULLA ON ERITYISTARPEITA TAI -TAVOITTEITA

209 € - 3 yksilöohjausta sekä liikkuvuusmittaus Fysic Oy:llä

Tutustu pilatekseen täydessä rauhassa ohjaajan kanssa sekä testaa liikkuvuutesi Fysic Oy:n tarjoamalla liikkuvuusmittauksella (arvo 49 €) kartoittaaksesi lähtötilanteesi.
Tämä paketti sopii sinulle, joka haluat aloittaa tavoitteellisen pilatesharjoittelun, uuden harrastuksen aloittaminen jännittää hurjasti ja haluat edetä kaikessa rauhassa, tai kehossasi on rajoitteita, jotka vaikuttavat tuleviin pilatesharjoituksiisi ja haluat löytää sinulle sopivia modifikaatioita sovellettavaksi tuleville pienryhmätunneille.

Uusi asiakas: Price List

NÄIN ASIAKKAAMME MEISTÄ KERTOVAT

Ensikertalaisena pysyin hyvin mukana, ei tarvittu aiempaa kokemusta!

Ilona

PILATEKSELLA SAAVUTAT...

PAREMMAN RYHDIN

VAHVAN KESKIVARTALON

LISÄÄ LIIKKUVUUTTA

SOLAKAN JA TASAPAINOISEN KEHON

LISÄÄ ENERGIAA

PAREMMAN KESKITTYMISKYVYN

VOIMAA KOKO KEHOLLE

USEITA TERVEYDELLISIÄ HYÖTYJÄ

Haluatko tuntea muutoksen kehossasi?

MIKÄ TEKEE PILATESM-STUDIOSTA ERITYISEN?

Reformerharjoittelua_edited.jpg

MEILLÄ ET PÄÄSE TAKARIVIIN

Mutta siksi juuri näet kehityksen

Kaikilla PilateSM-studion tunneilla kanssasi harjoittelee enintään 5 henkilöä, jotta voimme varmistaa jokaiselle yksilöllistä ohjausta myös pienryhmässä. Ammattitaitoiset, sertifioidut opettajamme auttavat sinua löytämään kehosi tarvitsemat harjoitteet sekä varmistavat, että teet liikkeet oikein, jotta saavutat tavoitteesi. Saatatkin kuulla oman nimesi tunnilla opettajan antaessa korjauksia ja vinkkejä. Jokainen saa tunneillamme ohjausta, se kuuluu asiaan eikä sitä kannata jännittää, sillä kukaan muu ei ehdi kiinnittää siihen huomiota!

Jos teet oman osasi ja harjoittelet kanssamme säännöllisesti, et pääse pakoon kehitykseltä ja tunnet muutoksen kehossasi. Sitoudumme tarjoamaan sinulle nousujohteisia harjoituksia varmistaen, että olet valmis uusiin haasteisiin.

 

Pilates ei kuitenkaan vaadi aina uusia, vaikeampia harjoitteita vaan lajin haastavuuden salaisuus piilee siinä, että aina voi tehdä vähän enemmän, aktivoida kroppaa hieman lisää, venyä pari milliä enemmän. Ajan kuluessa vaikka emme muuttaisi mitään ensimmäiseen tuntiin verrattuna, harjoitukset tuntuvat haastavammilta ja haastavammilta. Se kertoo, että me olemme onnistuneet työssämme. Se kertoo, että sinä kehityt. Ja se koukuttaa!

PILATESTA KUTEN SE ALUNPERIN TARKOITETTIIN TAI KROPPASI ERITYISTARPEET EDELLÄ

Toimivaa pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen - mutta joskus taas se on tarpeen

Jokapäiväisessä opetuksessamme kunnioitamme useilla tunneillamme klassisen pilateksen oppeja eli toisin sanoen Joseph ja Clara Pilateksen elämäntyötä maustaen sitä nykytutkimukseen ja opettajiemme kokemukseen perustuen. Myös suuri osa studion laitevalikoimasta heijastaa Joseph Pilateksen alunperin kehittämiä laitteita.

 

Tämän rinnalla tarjoamme modernimpaa fysioterapiaan pohjautuvaa pilatesta höystettynä myös modernimmalla laitevalikoimalla. Tämä pilatestyylisuuntien yhdistelmä varmistaa, että jokainen löytää varmasti kropalleen ja tavoitteilleen sopivan harjoituksen yhden katon alta. Hikitreenistä aina kuntouttavaan pilatekseen, puulaitteista metallisiin, duracellpupu-opettajista rauhallisen teräväsilmäisiin - meiltä löytyy juuri sinulle sopiva kombo ja autamme mieluusti sen etsimisessä, mikäli laaja kirjo hämmentää aluksi!

Tyylisuunnasta riippumatta opetamme pilatesta kokonaisvaltaisena liikesysteeminä, joka tarjoaa sinulle koko kehoa voimistavan, venyttävän, tasapainottavan ja energisoivan treenin. Matto on meillä yksi laite muiden joukossa ja jokaisella laitteella on tarkoituksensa tässä systeemissä. Kannustammekin sisällyttämään mahdollisimman monenlaisia tunteja studion laajasta valikoimasta treeniaikatauluusi, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn irti pilatessysteemistä kokonaisuudessaan. 

Pilates studiollamme on niin paljon muuta kuin suomalaiset pilatesstereotypiat vaikeasta hengityksestä, vatsalihasliikkeistä ja isoista naisryhmistä. PilateSM-studiolla koet pilateksen, kuten Joseph Pilates sen tarkoitti: tehokkaana, koko vartaloa voimistavana harjoituksena!

Reformerit_edited.jpg
pilateskaverit2.jpg

OMAA LUOKKAANSA OLEVA YHTEISÖ TUKENASI

Halusit tai et - tulet tuntemaan, kuka vieressäsi treenaa

Haluamme oppia tuntemaan sinut, jotta voimme parhaamme mukaan auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Studion opettajat saavat usein kehuja huikeasta muististaan; asiakkaiden nimet, taustat, ammatit, you name it! Siinä ei ole mitään vaikeaa, kun todella välittää.

 

Myös asiakkaamme oppivat nopeasti tuntemaan toisensa ja uudet kasvot otetaan avosylin vastaan niin opettajien kuin toisten harjoittelijoiden toimesta. Jos sinulla on huono päivä, kannustamme sinut siitä yli, ja jos taas hyvä päivä niin hurraamme kanssasi. Moni onkin muodostanut studiolla ystävyyssuhteita, jotka kantavat myös harjoitusten ulkopuolelle. 

 

Ilmapiiri on studiolla rento ja salliva. Vaikka jokainen harjoituksen aikana keskittyy täysin omaan kehoonsa, studiolla olemme kaikki yhteisellä pilatesmatkalla. Kenenkään ei tarvitse jännittää studiolle tuloa tai pelätä arvostelua tunnilla; niin opettajat kuin nykyiset asiakkaamme ovat kaikki kannustavia, avuliaita ja muistavat, miten hämmentävältä ensimmäinen kerta pilateksen parissa saattaa tuntua.

 

Parasta on, että yhteisön kannustava ilmapiiri auttaa sinua pitämään kiinni säännöllisistä harjoituksista. Jos ajattelet peruvasi tunnin vielä kerran, eihän sinua kukaan kaipaa studiolla, vaikka pari viikkoa onkin ollut taukoa, olet väärässä - koko yhteisömme kaipaa sinua! 

Tuntuuko sinusta, että olemme match?

"You will feel better in 10 sessions, look better in 20 sessions, and have a completely new body in 30 sessions."

Joseph H. Pilates

bottom of page