top of page
sanna-maria

One more time - Black Friday Superale huipentuu!


🎈 SUNNUNTAIN ERIKOISTARJOUS ALOITTELIJOILLE! 🎈


Tänään sunnuntaina meillä on jotain erityistä potentiaalisille uusille asiakkaillemme:

Starttipaketti 2 sisältäen 1 yksilöohjauksen ja 2 pienryhmätuntia vain 80 € (normaalisti 109 €). Kortti on voimassa 3 viikkoa yksilöohjauksesta (päättymispäivä päivitetään manuaalisesti järjestelmään).

Tämä on täydellinen paketti sinulle, joka olet aloittamassa pilatesmatkaasi ja haluat ensimmäisen kosketuksen laitepilateksen maailmaan tapahtuvan rauhassa opettajan kanssa kahdestaan. 🌟

Koe pilateksen teho ja tuo uutta energiaa elämääsi. Me PilateSM-studiolla olemme valmiita auttamaan sinua matkallasi kohti parempaa hyvinvointia ja terveyttä. Tämä tarjous on voimassa vain tänään, joten älä missaa tilaisuuttasi aloittaa jotain uutta ja palkitsevaa.

🕜 Ryhdy toimeen ja varmista paikkasi nyt!



 

Black Friday - käytännön ohjeita:


Tässä yhteen kerättynä tärkeimmät tärpit onnistuneisiin Black Friday -ostoksiin PilateSM-studiolla:

  • Kun tarjoukseen sisältyy yksityisohjauksia, ota yhteyttä support@pilatesm.fi oston yhteydessä, mikäli sinulla on tietty ohjaaja, jonka toivot ohjaavan tunnit. Muuten olemme sinuun yhteydessä ensi viikon aikana ja sovimme ensimmäisen harjoituksen ajankohdan. Seuraavat opettajat ohjaavat tarjoustunteja:

    • Taru

    • Sari

    • Riikka (aikoja vapaana tammikuusta alkaen)

    • Sanna-Maria (aikoja vapaana tammikuusta alkaen, vain Sanna-Marian nykyisille tai entisille asiakkaille)

  • Huomioithan myös, että ohjausaikoja on vapaana vaihtelevasti, emme pysty takaamaan ohjauksia juuri tiettynä aikana, joten olethan vapaana useampana ajankohtana. Voit lähettää aikatoiveita myös yllämainittuun osoitteeseen niin voimme sen perusteella etsiä sinulle ohjaajan.

  • Jokaisen päivän tarjous julkaistaan klo 9.00 ja se on voimassa 24 tuntia tai niin kauan kuin kortteja riittää. Tarjoukset julkaistaan täällä Ajankohtaista-osiossa, Instagramissa sekä uutiskirjeen tilanneille ja nykyisille asiakkaille sähköpostitse.

  • Voit ostaa tarjoukset suoraan verkosta täältä.

  • Voit myös maksaa tarjoukset liikuntaeduilla (Epassi, Smartum, Edenred). Tällöin lähetä viestiä nettisivujen lomakkeiden, chatin, mailitse osoitteeseen support@pilatesm.fi taikka mobiilisovelluksen Ota yhteyttä -painikkeen kautta. Kerro viestissä, minkä tarjouksen haluat hyödyntää ja maksatko koko summan liikuntaeduilla vai laskutammeko osan. Maksun voit suorittaa etänä ja ostamasi kortti ladataan tilillesi maanantaina 27.11.

  • Jos ostamisessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä yllämainittuja kanavia pitkin. Emme välttämättä ehdi vastaamaan viesteihin viikonloppuna mutta mikäli olet ottanut meihin yhteyttä tarjouksen voimassaoloaikana, saat tarjouksen hyödyntää eli ei hätää, vaikkei vastausta välttämättä kuulu vielä viikonlopun aikana.










48 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page