top of page

Black Friday Superale alkaa nyt!


✨ PERJANTAIN KAKSOISTARJOUS - NYT TARKKANA! ✨


Tänään perjantaina meillä on kaksi huikeaa diiliä:

5 kerran kortti kaikille avoimille tunneille vain 110 € (norm. 10 x 260 €), maksimissaan 2 per henkilö. Kortti on voimassa 3 kk ostopäivästä.

Tämä on loistava tilaisuus kokea pilateksen voima ja monipuolisuus. Olipa tavoitteesi sitten syventää harjoittelua tai tutustua pilateksen maailmaan ensimmäistä kertaa, tämä tarjous on tehty juuri sinulle. 🧘‍♀️🧘‍♂️

5 kerran kortti muille kuin laitetunneille vain 65 € (norm. 10 x 160 €), maksimissaan 2 per henkilö. Kortti on voimassa 3 kk ostopäivästä.

Tämä on tilaisuutesi päästä käsiksi mattopilateksen (studiolla tai onlinessa) syvimpään ytimeen, vetreyttää selkärankaa spiraalistabilisaatiolla, huoltaa kehoa faskiatunneilla (keväällä myös onlinessa) tai keväällä myös kiinteyttää kroppaa barreharjoittelulla. Näiden monipuolisten lajien avulla tuot uutta tasapainoa ja voimaa elämääsi. 🤸‍♀️🤸‍♂️

Kumpikin kortti istuu loistavasti:

- Kevään kausikorttien kaveriksi lisäämään treenikertoja viikkoon silloin tällöin.

- Vuodenvaihteen treeneihin 27.12. - 7.1., kun syys- ja kevätkausikorttien välissä on tauko

- 10-korttivaraston täydennykseen

Näitä tarjouksia ei kannata ohittaa! Nyt, vain tämän päivän ajan, saat loistavan mahdollisuuden säästää ja mikä parasta: sijoittaa omaan hyvinvointiisi.

🕜 Älä jää paitsi, tartu tilaisuuteen nyt ja lisää hyvinvointia arkeesi kanssamme!
 

Black Friday - käytännön ohjeita:


Tässä yhteen kerättynä tärkeimmät tärpit onnistuneisiin Black Friday -ostoksiin PilateSM-studiolla:

  • Jokaisen päivän tarjous julkaistaan klo 9.00 ja se on voimassa 24 tuntia tai niin kauan kuin kortteja riittää. Tarjoukset julkaistaan täällä Ajankohtaista-osiossa, Instagramissa sekä uutiskirjeen tilanneille ja nykyisille asiakkaille sähköpostitse.

  • Voit ostaa tarjoukset suoraan verkosta täältä.

  • Voit myös maksaa tarjoukset liikuntaeduilla (Epassi, Smartum, Edenred). Tällöin lähetä viestiä nettisivujen lomakkeiden, chatin, mailitse osoitteeseen support@pilatesm.fi taikka mobiilisovelluksen Ota yhteyttä -painikkeen kautta. Kerro viestissä, minkä tarjouksen haluat hyödyntää ja maksatko koko summan liikuntaeduilla vai laskutammeko osan. Maksun voit suorittaa etänä ja ostamasi kortti ladataan tilillesi maanantaina 27.11.

  • Jos ostamisessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä yllämainittuja kanavia pitkin. Emme välttämättä ehdi vastaamaan viesteihin viikonloppuna mutta mikäli olet ottanut meihin yhteyttä tarjouksen voimassaoloaikana, saat tarjouksen hyödyntää eli ei hätää, vaikkei vastausta välttämättä kuulu vielä viikonlopun aikana.


41 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page