top of page

Pilatesopettajakoulutettava - anywhere

Haaveiletko urasta pilatesopettajana mutta taloudellinen tilanteesi ei mahdollista investointia koulutukseen?

Oletko intohimoinen pilateksen harrastaja ja haluaisit päästä jakamaan tuota innostusta ja hyvää oloa myös muille mutta usean tuhannen euron investointi ei tällä hetkellä ole mahdollinen? Liity joukkoomme pilatesopettajakoulutettavana ns. vaihtokauppadiilillä - me tarjoamme sinulle kansainvälisesti tunnetun sekä arvostetun Peak Pilates(R) Classical Level 1 -koulutuksen (materiaali- ja varausmaksu on jokaisen maksettava itse) ja sinä taas tarjoat meille aikaasi somen parissa koulutuksen jälkeen. Kiinnostuitko? No entä kuulostaako tämä sinulta?


  • Pystyt sitoutumaan 25.5. alkavaan Peak Pilates(R) Classical Level 1 -koulutukseen. Voit lukea siitä lisää täältä. Varaudu, että koulutus saatetaan opettaa englanniksi.

  • Syksyllä 2024 otat vastuullesi PilateSM-studion sisällöntuotannon pääsääntöisesti nettisivuille sekä Instagramiin. Sinun ei siis tarvitse asua Turun seudulla mutta olet valmis matkustamaan Turkuun, mikäli tarvitset esimerkiksi kuvamateriaalia studiolta.

  • Sinulla ei välttämättä ole aikaisempaa kokemusta liikunta-alalta mutta olet innokas pilatesharrastaja ja avoimin mielin opit uutta.

  • Sinun ei myöskään tarvitse olla sisällöntuotannon ammattilainen mutta et arastele oloa kameran edessä tai sen takana ja luovit sujuvasti Instagramin ihmeellisessä maailmassa.

  • Sisäistät uusia ohjelmistoja helposti tai tunnet Wix-järjestelmän jo entuudestaan.

  • Olet energinen ja ulospäinsuuntautunut sekä valmis laajentamaan tehtäväkenttääsi myös asiakaspalvelutehtäviin tarvittaessa.

  • Yrittäjähenkisyys sekä itsenäinen työote ovat tässä tehtävässä tarpeen, mikäli työ tapahtuu suurimmaksi osin etänä.

  • Voit laskuttaa työtuntisi sekä olet alv-velvollinen.


Mikäli kuvailin yllä sinua, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen sanna-maria@pilatesm.fi viimeistään 14.4.2024. Ole kuitenkin nopea, sillä seulomme hakemuksia ja haastattelemme sopivia henkilöitä jo ennen haun loppua.

bottom of page