top of page

L1, L2 vai L3? Opas sopivan tunnin valintaanPilateSM-studion tuntiaikataulussa näkyy koodeja L1, L2, L3 ja näiden yhdistelmiä. Nämä koodit kertovat tunnin tason (levelin) ja auttavat näin valitsemaan juuri sinulle (sinä päivänä) sopivan harjoituksen!


Alla olemme tiivistäneet vielä muistutukseksi eri tasojen kuvaukset ja tarkemmat tuntikuvaukset löydät myös täältä nettisivuilta!

 

L1- tason tunnit

Tunnit ovat suunnattu aloittelijoille sekä rauhallista tuntia kaipaavalle. Tunneilla keskitytään perustason liikkeisiin ja harjoitellaan käyttämään laitteita. Starttipaketti 1:llä voit osallistua ainoastaan näille tunneille.


 

L2 -tason tunnit

Tunnit ovat suunnattu jo hetken lajia harrastaneille. Osaat käyttää laitteita jo melko hyvin ja perustason liikkeet ovat tuttuja. Tunneilla tempo on jo hieman tiiviimpi kuin L1-tason tunneilla. Tunnit rakentuvat osallistujien mukaan, joten käy rohkeasti kokeilemassa eri tunteja.

 

L3 -tason tunnit

Tunnit ovat suunnattu jo pidempään lajia laitteilla harrastaneille. Tuntien haasteet vaihtelevat, joten käy tutustumassa tuntien kuvauksiin ennen varausta ja suosittelemme myös juttelemaan ohjaajan kanssa ennen tälle tasolle siirtymistä, jotta kehittymisesi ei stoppaa liian ison tasoharppauksen johdosta. Tunneilla liikkeet eivät ainoastaan vaadi lisää voimaa vaan tunneilla haastetaan myös kehonhallintaa, keskittymiskykyä, kestävyyttä sekä liikkeiden tuntemusta. Niinpä jos kaipaat lisää haastetta pilatesharjoitteluusi, vastaus ei välttämättä löydy jatkotason tunneilta ennen kuin harjoittelua on jo tovi takana vaan on hyvä keskustella ohjaajan kanssa, mistä juuri sinä hyötyisit eniten.

 

Alla tiivistetyt kuvaukset tunneista.


Classical reform you body

Tunnin tahti on vauhdikas ja oletamme, että klassisen pilateksen reformersarja on jo sinulle jonkin verran tuttu, tunnistat liikkeitä nimeltä sekä osaat reformerilla liikkeiden asetukset vähemmällä ohjauksella kuin muilla tunneilla.


Pump those legs

Tällä tunnilla pistetään jalat tärisemään, sillä harjoitus keskittyy erityisesti alakropan työskentelyyn, unohtamatta keskivartaloa ja yläselkää. Tunti on vauhdikas ja haastava, mutta selviät vaikka et tunnistaisi liikkeitä nimeltä.

 

PS. Jos kaipaat treeniä juuri alakropalle, muistathan myös barretuntimme, jotka palaavat uusien tankojen saavuttua takaisin kalenteriin!


Magic circuit

Jatkotason tunti, joka vie harjoitteluasi yksilöllisempään sekä itsenäisempään suuntaan. Tunnilla käytetään monipuolisesti pilatesvälineitä eri fokuksien mukaan. Sinulta odotetaan tunnilla hyvää kehonhallintaa, perustason liikkeiden hyvää hallintaa sekä laitteiden melko itsenäistä käyttöä. Pystyt osittain itsenäiseen työskentelyyn, vaikka toki ohjaaja on tunneilla tukenasi.


 

L1-3 -tason tunnit


Tunti on suunnattu kaikille. Ohjaaja huomioi jokaisen osallistujan tason tunnilla.


 

Nauti juuri sinulle sopivasta harjoituksesta!

8 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

תגובות


bottom of page