top of page

la 23. syysk.

|

PilateSM-studio / Turku

PPC 2 - Syksy 2023

Kiinnostunut tästä koulutuksesta? RSVP niin jutellaan lisää! Se ei sido sinua mihinkään.

Rekisteröityminen on suljettu
Katso muita tapahtumia
PPC 2 - Syksy 2023
PPC 2 - Syksy 2023

Paikka & aika

23. syysk. 2023 klo 9.00 – 24. syysk. 2023 klo 18.00

PilateSM-studio / Turku, Käsityöläiskatu 7a, 20100 Turku, Finland

Tietoa tapahtumasta

Ennakkovaatimuksena: Peak Pilates® Classical Level 1 koulutus (sertifikaatti voimassa)

Kokonaishinta: 1 980,00 € (sis. alv sekä kurssimateriaalit, maksa jopa 4 erässä ilman lisäkustannuksia)

Saat materiaalit käyttöön heti ensimmäisen erän maksettuasi.

Paikkoja rajoitettu määrä!

Koulutuksen kieli on pääsääntöisesti suomi, materiaalit ovat englanniksi.

Kouluttajana toimii Sanna-Maria Hellsten

Sanna-Maria on PilateSM-studion omistaja, Peak Pilates® Level 1 Master Instructor sekä Peak Pilates® Level 2 Master Instructor -koulutettava. Sanna-Maria avasi PilateSM-studion kesällä 2019 ja siirtyi päätoimiseksi yrittäjäksi keväällä 2020. Hän valmistui Master Instructoriksi vuonna 2021.

Sanna-Maria on harrastanut pilatesta jo yli 10 vuotta ja se on toiminut hänellä hektisen asiantuntijatyön tasapainottajana ennen yrittäjäksi siirtymistä. Ensimmäisen pilatesopettajakoulutuksensa hän kävi vuonna 2017, jolloin monen muun tavoin hän aloitti uransa Peak Pilates matto-opettajana. Tällä hetkellä Sanna-Maria nauttii jokaisesta työpäivästään studiollaan pilateksen parissa suuresti eikä malta odottaa, että pääsee jakamaan oppejaan myös uusille pilatesopettajille, sillä ”this system works”, kuten hän monesti toteaa asiakkaidensa kanssa.

Kouluttajana hän pyrkii toimimaan uusien opettajien mentorina ja coachina kaikilla osa-alueilla, joita he tarvitsevat menestyäkseen pilatesopettajina. Et välttämättä aina saa häneltä suoria vastauksia mutta saat varmasti suuntaviivat, joilla löydät vastauksen myös itse ja näin hän pyrkii varmistamaan, ettei ymmärryksesi pilatesmetodista jää pintapuoliseksi vaan syvenee päivä päivältä entisestään.

Ennen pilatesta Sanna-Maria on työskennellyt kuntosaliohjaajana. Hän on lisäksi koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja auttaa mieluusti tulevia opettajia myös liiketoimintapuolella.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page