top of page

la 16. maalisk.

|

Turku

Basic mat - viikonloppukurssi

Valmiina kastamaan varpaasi klassisen mattopilateksen maailmaan?

Basic mat - viikonloppukurssi
Basic mat - viikonloppukurssi

Paikka & aika

16. maalisk. 2024 klo 9.00 – 17. maalisk. 2024 klo 18.00

Turku, Käsityöläiskatu 7a, 20100 Turku, Suomi

Tietoa tapahtumasta

Kokonaishinta: 490,00 € (sis. alv sekä kurssimateriaalit, maksa 2 erässä ilman lisäkustannuksia ottamalla yhteyttä studioon)

Saat materiaalit käyttöön heti ensimmäisen erän maksettuasi.

Paikkoja rajoitettu määrä - pienryhmäkoulutus max. 6 osallistujaa!

Koulutuksen kieli on pääsääntöisesti suomi, materiaalit ovat englanniksi.

Koulutuspäivät:

16.3.2024 klo 9.00 – 18.00

17.3.2024 klo 9.00 – 18.00

Peak Pilates® - Mattokoulutusohjelma tarjoaa vankan perustan klassiseen mattopilatesharjoitteluun ja valmistaa sinut ohjaamaan mattopilatestunteja aloittelijoille turvallisesti ja tehokkaasti. Aivan kuten laajempi Comprehensive-koulutusohjelmamme, myös klassinen mattokoulutusohjelmamme on edistyksellinen ja systemaattinen kolmiosainen kokonaisuus, joka mahdollistaa jokaisen ohjelman tason suorittamisen omassa tahdissa.

Basic mat -kurssilla luodaan pohja niin asiakkaan pilatesharjoittelulle kuin myös sinulle mattopilatesopettajana. Kurssilla käydään läpi perustason mattopilatesliikkeitä sekä niiden muokkauksia, jotta opettamasi tunnit soveltuvat laajasti eri asiakkaille. Kurssilla esitellään myös Peak Pilates® 5-part Formula for Success -metodi, jonka avulla kehityt kansainvälisesti tunnustetusti menestyksekkääksi pilatesopettajaksi. Kurssilla et siis ainoastaan opi, mitä opettaa asiakkaille, vaan myös, miten opettaa turvallisesti ja tehokkaasti.

Peak Pilates® Basic Mat -kurssi sopii sinulle, jos olet:

· Terveys- tai liikunta-alan ammattilainen ilman aiempaa pilateskokemusta mutta haluat lisätä pilateksen opetusrepertuaariisi.

· Olet harkinnut pilatesopettajaksi ryhtymistä mutta et ole vielä varma asiasta, joten laaja Comprehensive-koulutus tuntuu liian isolta investoinnilta taikka sitoumukselta.

· Rakastat pilatesharjoittelua ja haluat oppia klassisen mattopilateksen perustason sarjan, jotta voit syventää omaa osaamistasi sekä harjoitella itsenäisesti.

· Olet modernin tyylisuunnan pilatesopettaja mutta pohdit, miksi klassinen pilates kerää huimasti suosiota maailmalla, ja haluat tutustua myös klassiseen tyylisuuntaan.

Kurssin jälkeen Peak Pilates® Basic Mat -sertifikaatti myönnetään ohjaajille, jotka suorittavat kaikki arvioinnit ja toimittavat tarvittavat kirjatut tunnit. Saamasi kattavat onlinemateriaalit jäävät käyttöösi ja voit palata niihin kätevästi, missä ikinä oletkin. Koulutuspolkuasi voit jatkaa kanssamme Peak Pilates® Intermediate Mat -kurssilla taikka siirtyä Peak Pilates® Classical Level 1 – koulutukseen (Comprehensive), johon Basic mat -kurssi auttaa valmistautumaan loistavasti.

Kouluttajana toimii Sanna-Maria Hellsten

Sanna-Maria on PilateSM-studion omistaja, Peak Pilates® Comprehensive Teacher sekä Peak Pilates® Level 2 Master Instructor. Sanna-Maria avasi PilateSM-studion kesällä 2019 ja siirtyi päätoimiseksi yrittäjäksi keväällä 2020. Hän valmistui Master Instructoriksi vuonna 2021.

Sanna-Maria on harrastanut pilatesta jo yli 10 vuotta ja se on toiminut hänellä hektisen asiantuntijatyön tasapainottajana ennen yrittäjäksi siirtymistä. Ensimmäisen pilatesopettajakoulutuksensa hän kävi vuonna 2017, jolloin monen muun tavoin hän aloitti uransa Peak Pilates matto-opettajana. Tällä hetkellä Sanna-Maria nauttii jokaisesta työpäivästään studiollaan pilateksen parissa suuresti eikä malta odottaa, että pääsee jakamaan oppejaan myös uusille pilatesopettajille, sillä ”this system works”, kuten hän monesti toteaa asiakkaidensa kanssa.

Kouluttajana hän pyrkii toimimaan uusien opettajien mentorina ja coachina kaikilla osa-alueilla, joita he tarvitsevat menestyäkseen pilatesopettajina. Et välttämättä aina saa häneltä suoria vastauksia mutta saat varmasti suuntaviivat, joilla löydät vastauksen myös itse ja näin hän pyrkii varmistamaan, ettei ymmärryksesi pilatesmetodista jää pintapuoliseksi vaan syvenee päivä päivältä entisestään.

Ennen pilatesta Sanna-Maria on työskennellyt kuntosaliohjaajana. Hän on lisäksi koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri ja työskentelee myös verokonsulttina, ja auttaa näin mieluusti tulevia opettajia myös liiketoimintapuolella.

Liput

  • Kurssilipuke

    490,00 €
    Verot: VAT on mukana

Yhteensä

0,00 €

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page