top of page

Black Friday 2023 - käytännön ohjeita

Tässä yhteen kerättynä tärkeimmät tärpit onnistuneisiin Black Friday -ostoksiin PilateSM-studiolla:

  • Jokaisen päivän tarjous julkaistaan klo 9.00 ja se on voimassa 24 tuntia tai niin kauan kuin kortteja riittää. Tarjoukset julkaistaan täällä Ajankohtaista-osiossa, Instagramissa sekä uutiskirjeen tilanneille ja nykyisille asiakkaille sähköpostitse.

  • Voit ostaa tarjoukset suoraan verkosta täältä.

  • Voit myös maksaa tarjoukset liikuntaeduilla (Epassi, Smartum, Edenred). Tällöin lähetä viestiä nettisivujen lomakkeiden, chatin, mailitse osoitteeseen support@pilatesm.fi taikka mobiilisovelluksen Ota yhteyttä -painikkeen kautta. Kerro viestissä, minkä tarjouksen haluat hyödyntää ja maksatko koko summan liikuntaeduilla vai laskutammeko osan. Maksun voit suorittaa etänä ja ostamasi kortti ladataan tilillesi maanantaina 27.11.

  • Jos ostamisessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä yllämainittuja kanavia pitkin. Emme välttämättä ehdi vastaamaan viesteihin viikonloppuna mutta mikäli olet ottanut meihin yhteyttä tarjouksen voimassaoloaikana, saat tarjouksen hyödyntää eli ei hätää, vaikkei vastausta välttämättä kuulu vielä viikonlopun aikana.

Go crazy ja osta vuodenvaihteen ja alkuvuoden pilatekset itsellesi jo nyt - kroppasi kiittää!131 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

コメント


bottom of page