top of page

Kevään 2024 kurssit starttaavat....Aloita uusi harrastus suosittujen kurssiemme avulla!


Tammikuussa alkavat Korsetti Kuntoon™ kurssi 8.1.2024 sekä Laitepilates-starttikurssi 10.1.2024. Tutustu lisää kursseihin ja varaa paikkasi pian, sillä kumpikin kurssi toteutetaan pienryhmissä!

 

Mikäli haluat maksaa kurssin liikuntaeduilla, ota yhteyttä studioon ja kerro, mille kurssille haluat ilmoittautua. Lisäämme sinut sen jälkeen kurssille manuaalisesti ja voit suorittaa maksun joko etänä liikuntaetuja tarjoavien yritysten mobiilisovelluksilla tai tuoda liikuntasetelisi ensimmäiselle kurssikerralle.

 

Tervetuloa starttaamaan hyvinvoinnintäyteinen kevät PilateSM-studiolla!

 

PS. Eivätkö kurssiajankohdat sovi mutta haluaisit aloittaa pilatesharrastuksen? Tutustu ympärivuoden myynnissä oleviin starttipaketteihimme - niiden avulla aloitat juuri sinulle sopivana ajankohtana!


Korsetti Kuntoon™- / 4krt alkaa maanantaina 8.1.2024 klo 17.00

 

Tarun supersuosittu Korsetti Kuntoon -kurssi on erityisesti äideille ja kaikille naisille suunnattu täsmäisku selkäkipujen hoitoon sekä vatsalihasten ja lantionpohjan kuntoutukseen.

 

Kurssilla hyödynnetään PilatesMatto, PilatesReformer, Spiraalistabilaatio ja Hypopressive-menetelmiä sekä äitiys- ja lantionpohjan fysioterapian harjoitteita.

 

Kurssin maksimiosallistujamäärä on 6 ja vapaana on vielä muutamia paikkoja, joten varaa omasi nyt!


Laitepilates-starttikurssi / 5 krt alkaa keskiviikkona 10.1.2024

klo 16:45!

 

Oletko kuullut pilateksen hyödyistä tai kaverisi on hehkuttanut testaamaansa

laitepilatestuntia? Haluaisit kokeilla itsekin muttet tiedä, mistä aloittaa?

 

Tällä kurssilla pääset yhdessä muiden aloittelijoiden kanssa tutustumaan uuteen harrastukseen ammattitaitoisen ohjaajan avustuksella rauhallisessa tahdissa sekä ympäristössä. Kurssilla tutustutaan reformer- ja torniharjoituksiin mattoharjoituksia unohtamatta sekä varmistetaan, että pilateksen peruskonseptit tulevat tutuiksi, jotta voit ilman jännitystä jatkaa harjoittelua esimerkiksi studion avoimilla tunneilla.

 

Viiden kerran kurssi alkaa ke 10.1. klo 16.45, ryhmän koko max. 5 henkilöä. Tutustu siis kurssiin lisää ja aloita kevät ryhdikkäästi pilateksen avulla!
152 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page