top of page

Kesä 2023 PilateSM-studiolla

Kesä lähestyy kovaa vauhtia ja se vaikuttaa myös PilateSM-studion aikatauluihin. Aiempaan asiakkaillemme lähetettyyn kyselyyn perustuen olemme luoneet kesälle uuden aikataulun, josta löydät lisätietoja alta:


Kesäkuu

Kesäkuussa studio on auki suht normaaliin tapaan muutamia tuntimuutoksia lukuun ottamatta Jannan aloittaessa kesäloman. Löydät kesäkuun aikataulut joko apista tai nettisivuilta!

Yksityistunteja (yksilö, pari tai ryhmä) on tarjolla koko kesäkuun ajan Sanna-Marian, Riikan, Sarin tai Hannan (online) vetämänä mutta näiden vapaita aikoja ei löydy netistä. Ota siis yhteyttä studioon, mikäli olet kiinnostunut harjoittelemaan yksityistunneilla niin sovitaan aika!


Studio on lisäksi auki omiin harjoituksiin päivittäin!


Heinäkuussa jäsenyydet ja 10 kerran kortit tauolla

Heinäkuussa tähän asti totuttu tuntiaikataulu jää tauolle Sanna-Marian pääsääntöisesti lomaillessa studiotöistä koko kuukauden (yksityistunteja on mahdollista sopia vielä heinäkuun kahdeksi ensimmäiseksi viikoksi).


Tämä tarkoittaa myös, että 30.6. voimassa olevat jäsenyydet sekä 10 kerran kortit jäädytetään automaattisesti kuukaudeksi (eli toisin sanoen niiden voimassaoloa jatketaan kuukaudella). Mikäli sinulla on kuukausilaskutus, maksa kesäkuussa saamasi lasku normaalisti. Seuraava lasku tulee vasta elokuussa.

HUOM! Korvaustuntien voimassaoloa ei jatketa vaan suosittelemme hyödyntämään ne kesäkuun aikana.


Heinäkuussa pääset kuitenkin tunneille viikoittain

Heinäkuussa Sari ja Riikka pyörittävät studiolla suppeampaa tuntiaikataulua johon jokaisella on mahdollisuus ostaa heinäkuun voimassa oleva erillinen kesäkortti!

Kesäkortti sisältää 4 harjoitusta ja sen hinta on 79 € (norm. 87 €). Jos haluat kuitenkin harjoitella useamman kerran viikossa, voit ostaa toisen (tai niin monta lisää kuin haluat) kesäkortin -50 % (saat tarvittavan alennuskoodin ottamalla yhteyttä studioon)!

Heinäkuun tuntiaikatauluun pääset tutustumaan jo apin tai nettisivujen kautta!

Lisäksi heinäkuussa kesäkuun tavoin voit harjoitella yksityistunneilla (kts. lisää edelliset kohdat) ja studio on auki omiin harjoituksiin päivittäin! Eli säännölliseen harjoitteluun kesän läpi on monia vaihtoehtoja - valitse vain sinulle sopivin!

213 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page