top of page

Eihän yksi päivä mihinkään riitä - Black Friday Superale jatkuu! 


🎈 LAUANTAIN PARITARJOUS! 🎈


Tänään lauantaina, meillä on sinulle uskomaton tarjous:

5 kerran pariohjauspaketti vain 176 € per henkilö (normaalisti 10 x 405 € per henkilö)! Kortti on voimassa 6 kk ostopäivästä.

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus ottaa askel kohti yhteistä hyvinvointia ja vahvistaa sidettänne! Kumppani? Ystävä? Työtoveri? Kaikki käy! 🏋️‍♂️🏋️‍♀️

Tämän Black Fridayn teemana on “älä vain säästä rahaa – sijoita se terveyteesi ja yhteiseen aikaan kumppanisi tai ystäväsi kanssa.” Tämä tarjous on suunniteltu juuri siihen!


Kiirehdi siis, sillä tämä tarjous on voimassa vain 24 tuntia ja jokaisella opettajalla on myynnissä vain rajoitettu määrä kortteja!

🕧 Toimi heti ja ensi vuonna priorisoit hyvinvointisi sekä yhteisen aikanne! 

Black Friday - käytännön ohjeita:


Tässä yhteen kerättynä tärkeimmät tärpit onnistuneisiin Black Friday -ostoksiin PilateSM-studiolla:

 • Kun tarjoukseen sisältyy yksityisohjauksia, ota yhteyttä support@pilatesm.fi oston yhteydessä, mikäli sinulla on tietty ohjaaja, jonka toivot ohjaavan tunnit. Muuten olemme sinuun yhteydessä ensi viikon aikana ja sovimme ensimmäisen harjoituksen ajankohdan. Seuraavat opettajat ohjaavat tarjoustunteja:

  • Taru

  • Sari

  • Riikka (aikoja vapaana tammikuusta alkaen)

  • Sanna-Maria (aikoja vapaana tammikuusta alkaen, vain Sanna-Marian nykyisille tai entisille asiakkaille)

 • Huomioithan myös, että ohjausaikoja on vapaana vaihtelevasti, emme pysty takaamaan ohjauksia juuri tiettynä aikana, joten olethan vapaana useampana ajankohtana. Voit lähettää aikatoiveita myös yllämainittuun osoitteeseen niin voimme sen perusteella etsiä sinulle ohjaajan.

 • Jokaisen päivän tarjous julkaistaan klo 9.00 ja se on voimassa 24 tuntia tai niin kauan kuin kortteja riittää. Tarjoukset julkaistaan täällä Ajankohtaista-osiossa, Instagramissa sekä uutiskirjeen tilanneille ja nykyisille asiakkaille sähköpostitse.

 • Voit ostaa tarjoukset suoraan verkosta täältä.

 • Voit myös maksaa tarjoukset liikuntaeduilla (Epassi, Smartum, Edenred). Tällöin lähetä viestiä nettisivujen lomakkeiden, chatin, mailitse osoitteeseen support@pilatesm.fi taikka mobiilisovelluksen Ota yhteyttä -painikkeen kautta. Kerro viestissä, minkä tarjouksen haluat hyödyntää ja maksatko koko summan liikuntaeduilla vai laskutammeko osan. Maksun voit suorittaa etänä ja ostamasi kortti ladataan tilillesi maanantaina 27.11.

 • Jos ostamisessa ilmenee ongelmia, ota yhteyttä yllämainittuja kanavia pitkin. Emme välttämättä ehdi vastaamaan viesteihin viikonloppuna mutta mikäli olet ottanut meihin yhteyttä tarjouksen voimassaoloaikana, saat tarjouksen hyödyntää eli ei hätää, vaikkei vastausta välttämättä kuulu vielä viikonlopun aikana.
24 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Vuodenvaihteen aikataulut

Tässä vuodenvaihteen aikataulut vielä listattuna: 27.12. - 17.00 L2 Sculpting classical pilates (55min) – Sanna-Maria - 18.00 L3 Pump those legs (45min) – Sanna-Maria 28.12. - 11.30 L1 Basic pilates (

bottom of page