fbpx

Taas koronatilanteen eläessä ovat myös studion käytännöt eläneet arjen edetessä. Tässä viimeisimmät ohjeet:

 • Suosittelemme kasvomaskin käyttöä studion yleisissä tiloissa, mikäli et pysty pitämään etäisyyttä kanssaharjoittelijoihin. Laitteilla ollessasi voit olla ilman maskia.
 • Pidä huolta käsihygieniasta. Käsidesiä löytyy heti ovelta niin alakerrasta kuin myös yläkerrasta sekä kummastakin tilasta löytyy WC:t, joissa voit pestä kätesi.
 • Älä tule studiolle, mikäli sinulla on koronan oireita (muistathan myös vatsaoireet) tai epäilet altistuneesi virukselle. Peruutusehdot kyllä joustavat.
 • Pukuhuone määräytyy tuntisi mukaan – jos alakerran ovi on auki, käytä alakerran pukuhuonetta. Muissa tapauksissa käytetään yläkerran pukuhuonetta.
 • Mahdollisuuksien mukaan pue treenivaatteet päälle jo kotona. Saavu studiolle mahdollisimman lähellä oman harjoituksesi alkuaikaa minimoidaksesi odotusajan pukuhuoneissa.
 • Odota tunnin alkua mahdollisuuksien mukaan treenitilassa.

Jotta studiolla olisi turvallista harjoitella, pidämme huolen seuraavista:

 • Laitteet ja välineet puhdistetaan jokaisen asiakkaan jälkeen.
 • Tilat desinfioidaan aina sopivissa väleissä.
 • Peräkkäisten yksilö- ja pariasiakkaiden harjoitukset pyritään järjestämään eri laitteilla. Peräkkäisten ryhmien kanssa vältetään samoja pienvälineitä.
 • Ohjaukset voidaan toteuttaa myös täysin etänä, jos haluat harjoitella studiolla ilman ihmiskontaktia. Ethän silti saavu studiolle, mikäli sinulla on koronan oireita taikka epäilet altistuneesi virukselle.
 • Ohjaaja käyttää kasvomaskia tarvittaessa ja desinfioi kätensä useasti. Studion kaikki ohjaajat ovat sairastaneet koronan.
 • Ryhmätuntien kurkkuvesitarjoilu on tauolla toistaiseksi.

Nämä ohjeet ovat voimassa toistaiseksi ja seuraan tilanteen kehittymistä tarkasti. Mahdollisista uusista toimista ilmoitetaan erikseen.

Kiitos sinulle, että olet jaksanut noudattaa ohjeita <3

Nyt on loistava aika hankkia kevään tuntikreditit varastoon, sillä Naistenpäivän kunniaksi PilateSM-studio tarjoaa kaikki Prepaid-kortit sekä kurssit 10 prosentin alennuksella 8.3. asti!

Tarjous koskee siis kaikkia Prepaid-kortteja (avoimille tunneille, yksilö- ja pariohjauksiin sekä itsenäiseen harjoitteluun), tutustu valikoimaan täältä!

Lisäksi voit hyödyntää tarjouksen tuleviin pilateksen alkeiskursseihin, tutustu näihin lisää täältä!

Kun olet valinnut itsellesi sopivan paketin, varaa paketti itsellesi pistämällä viestiä osoitteeseen sanna-maria@pilatesm.fi, otsikolla Naistenpäivän tarjous. Ilmoita myös haluamasi maksutapa (lasku, liikuntaedut, MobilePay).

Ota ensiaskeleet pilateksen maailmaan tällä pilateksen alkeiskurssilla, jolla tutustutaan niin pilateksen perusperiaatteisiin, keskeisimpiin konsepteihin kuin myös yleisimpiin laitteisiin. Ohjaajana toimii Janna Luoma (Peak Pilates Comprehensive Level I). Kurssi toteutetaan max. 4 henkilön pienryhmissä eikä aiempaa pilateskokemusta tarvita.

Kurssin sisältö:

 1. kerta: Matto ja tornit
 2. kerta: Matto ja tornit
 3. kerta: Tornit
 4. kerta: Reformer
 5. kerta: Reformer

Lisäksi saat kotiharjoitusohjelman, jolla täydennät osaamistasi myös kurssikertojen välissä. Harjoitusohjelma sisältää liikevideot, kirjalliset ohjeet sekä valmentajan tuen Syke Tribe -verkkovalmennusalustalla.

Mikäli estyt osallistumassa jollekin kurssikerralle, saat kreditin (voim. 1kk), jolla voit korvata tunnin PilateSM-studion avoimilla pienryhmätunneilla.

Ajankohta:

Kurssi 1: 17.1. – 14.2.2022 maanantaisin klo 18.15 – 19.10.

Kurssi 2: 18.1. – 15.2.2022 tiistaisin klo 19.30 – 20.25.

Kurssi 3: 28.2. – 28.3.2022 maanantaisin klo 18.15 – 19.10

Kurssi 4: 1.3. – 29.3.2022 tiistaisin klo 19.30 – 20.25

Kurssi 5: 4.4. – 9.5.2022 maanantaisin klo 18.15 – 19.10 (ei opetusta 18.4.2022)

Kurssi 6: 5.4. – 3.5.2022 tiistaisin klo 19.30 – 20.25

Hinta: 135 €

Ilmoittaudu kurssille osoitteessa https://www.varaaheti.fi/pilatesmturku/fi. Voit ilmoittautua kurssille aina 2 kuukautta ennen kurssin alkua. Varaa paikkasi ensimmäiselle kurssikerralle ja varmistat näin paikkasi koko kurssille. Mikäli haluat maksaa kurssin laskulla tai liikuntaeduilla, ota yhteyttä sanna-maria@pilatesm.fi. Ilmoittauduttuasi kurssille sinuun otetaan yhteyttä noin viikko ennen kurssin alkua lisätietojen kanssa.

Pilates is the complete coordination of body, mind, and spirit... Mielenhuoltotunnit alkavat maanantaina 8.11. klo 18.00!        

Olet tähän asti päässyt treenaamaan kehoasi PilateSM-studiolla mutta marraskuussa alkavat myös mielenhuoltotunnit täydentämään kokonaisvaltaista hyvinvointiasi! 

Nämä valmennustunnit on suunniteltu hyvinvointia tukeviksi ja ne ovat avoimia pienryhmätunteja kaikille itsensä ja oman ajattelunsa kehittämisestä kiinnostuneille. Tunnit ovat keskustelevia ja vuorovaikutteisia ja teemme erilaisia harjoituksia yksin, pareittain sekä yhdessä ryhmänä. Jokainen valmennustunti on oma kokonaisuutensa, joten voit halutessasi osallistua kaikille tunneille tai eniten itseäsi kiinnostavalle tunnille.  Mielenhuoltotunnit ohjaa Jenni Kallio, jonka valmennuksessa läsnäolo ja arvostava kuuntelu ja keskustelu ovat keskiössä. Koulutukseltaan Jenni on ratkaisukeskeinen valmentaja, NLP Trainer ja positiivisen psykologian ja pedagogiikan asiantuntija.

Mielenhuoltotunneille voit osallistua kaikilla PilateSM-studion korteilla (myös korvauskrediteillä) tai maksamalla kertakäynnin (liikuntaedut eivät käy näille tunneille). 

Maanantai 8.11 klo 18.00: Kohti unelmia ja tavoitteita

Mitä kohti haluaisin kulkea? Mitä toivoisin elämääni lisää? Mikä on minulle tärkeää? Tällä mielenhuoltotunnilla pohdimme arvojamme unelmien taustalla sekä keskustelemme unelmien toteuttamiseksi tarvittavista voimavaroista.

Unelmoinnin avulla luomme itsellemme toivomaamme tulevaisuutta.

Lauantai 20.11 klo 11.00: Motivaatio ja tahdonvoima

Mistä minä motivoidun, mikä saa syttymään ja innostumaan?
Mitä ovat sisäinen ja ulkoinen motivaatio? Auttaako tahdonvoima suoriutumaan paremmin?
Tutustumme erilaisiin motivaatiotekijöihin ja keskustelemme tahdonvoimasta ja siitä, miten niihin voi itse vaikuttaa niihin. Sanotaan, että tahdonvoima on kuin lihas, jota voi treenaamalla vahvistaa. Tällä kertaa luvassa mielen lihasten treenaamista.

Torstai 9.12 klo 18.00: Läsnäolo ja fokus

Näin joulun alla on hyvä hetki pysähtyä pohtimaan miten voimme läsnäolon avulla vaikuttaa omaan ajatteluumme ja sitä kautta myös omaan toimintaamme. Teemme muutamia lyhyitä läsnäoloharjoituksia sekä tarkastelemme läsnäolon vaikutusta stressaavissa tilanteissa.

Varaa paikkasi tunneille tästä!

Ota ensiaskeleet pilateksen maailmaan tällä pilateksen alkeiskurssilla, jolla tutustutaan niin pilateksen perusperiaatteisiin, keskeisimpiin konsepteihin kuin myös yleisimpiin laitteisiin. Ohjaajana toimii PilateSM-studion omistaja Sanna-Maria Hellsten (Peak Pilates Comprehensive Level II -ohjaaja sekä Peak Pilates Master Instructor). Kurssi toteutetaan max. 4 henkilön pienryhmissä eikä aiempaa pilateskokemusta tarvita.

Kurssin sisältö:

 1. kerta: Matto ja tornit
 2. kerta: Matto ja tornit
 3. kerta: Tornit
 4. kerta: Tornit, matto, käsipainot
 5. kerta: Reformer (vaihtuva ohjaaja)

Lisäksi saat kotiharjoitusohjelman, jolla täydennät osaamistasi myös kurssikertojen välissä. Harjoitusohjelma sisältää liikevideot, kirjalliset ohjeet sekä valmentajan tuen Syke Tribe -verkkovalmennusalustalla.

Mikäli estyt osallistumassa jollekin kurssikerralle, saat kreditin, jolla voit korvata tunnin PilateSM-studion avoimilla pienryhmätunneilla.

Ajankohta:

Kurssi 1: 17.8. – 14.9.2021 tiistaisin klo 19.15 – 20.10 (14.9. klo 18.30 – 19.25) TÄYNNÄ

Kurssi 2: 18.8. – 15.9.2021 keskiviikkoisin klo 18.00 – 18.55 TÄYNNÄ

Kurssi 3: 21.9. – 19.10.2021 tiistaisin klo 19.15 – 20.10 (19.10. klo 18.30 – 19.25) TÄYNNÄ

Kurssi 4: 22.9. – 20.10.2021 keskiviikkoisin klo 18.00 – 18.55 TÄYNNÄ

Kurssi 5: 26.10. – 23.11.2021 tiistaisin klo 19.15 – 20.10 (23.11. klo 18.30 – 19.25) TÄYNNÄ

Kurssi 6: 27.10. – 24.11.2021 keskiviikkoisin klo 18.00 – 18.55 TÄYNNÄ

Hinta: 135 €

Ilmoittaudu kurssille osoitteessa https://www.varaaheti.fi/pilatesmturku/fi. Varaa paikkasi ensimmäiselle kurssikerralle ja varmistat näin paikkasi koko kurssille. Mikäli haluat maksaa kurssin laskulla tai liikuntaeduilla, ota yhteyttä sanna-maria@pilatesm.fi. Ilmoittauduttuasi kurssille sinuun otetaan yhteyttä muutaman päivän sisällä lisätietojen kanssa.

Hanna Joensuu, pilatesohjaaja

Aitopilates® ohjaajakoulutus 2021–
Aitopilates® koulutus 2018-2020
Somatic Pilates 2014-15

Hanna on opettanut pilatesta vuodesta 2015. Hän hullaantui pilateksesta 2000-luvun alussa ja ajatteli jo silloin: “tästä lajista pitäisi tietää aivan kaikkien!”


Hannan opetuksessa painottuu klassinen pilates eli Joseph Pilateksen alkuperäinen metodi, jonka syvällisempi ymmärtäminen on yksi Hannan tärkeimmistä pitkäaikaisista tavoitteista. 


Halu ymmärtää pilatessysteemin alkuperää laajemmin heräsi työtä tekemällä ensimmäisen ohjaajakoulutuksen jälkeen. Hanna on sittemmin suorittanut Aitopilates® koulutuksen toisen polven pilatesohjaaja Kati Pylkkäsen oppilaana. Koulutus pohjaa suoraan Joseph Pilateksen ja tämän vaimon Claran pitkäaikaiselta oppilaalta Jay Grimesilta saatuun tieto-taitoon. Vuonna 2021 Hanna jatkaa syventymistä Aitopilates® ohjaajakoulutuksessa.

Pilatesohjaaja on ikuinen oppilas, jolle oppia antaa oma vartalo, ja ennen kaikkea jokaikinen henkilö, jonka kanssa töitä tehdään. Hanna harjoittelee pilatesta itse säännöllisesti ja systemaattisesti sekä yksin, että opettajan kanssa.”Uskon löytäneeni tien, jonka avulla voin paremmin opettaa ja auttaa myös muita.”

Hannan reformertunnille pääset viikoittain torstaisin klo 18.00!

Monica Limnell, pilatesohjaaja

Monica on koulutukseltaan fysioterapeutti (AMK), physiopilates matto-ohjaaja, Polestar Comprehensive Rehabilitation -ohjaaja. Klassisen pilatekseen Monica on saanut opin Cheryl Frankin mentor-opetuksessa viimeisten kuuden vuoden aikana Amsterdamissa. Tällä hetkellä Monica asuu perheensä kanssa Utrechtissa.

Pilates tarkoittaa Monicalle ensisijaisesti syvää kehon ja mielen yhteyttä. Hanen tunneillaan tavoitteena on pysahtya oman olon aarelle, listaamaan kehotietoisuutta, oppia kuuntelemaan omia rajojaan, mutta myös asettamaan tavoitteita ja kehittymään. Monicalla on todella laaja kokemus erilaisista asiakkaista fysioterapeuttitaustansa puolesta ja oman raskautensa aikana hän myös perehtyi erityisesti pilatekseen raskauden aikana.

Monican reformertunnille pääset viikoittain tiistaisin klo 18.30!

Something about me

MENGYAO WANG (NITA) – A Certified GYROTONIC®️ TRAINER, Amature Dancer, Business Developer, and Communication Professional. 

My life is my best coach and it never stops cultivating my little brain and heart. 

I have studied in China, The Netherlands, France, and also lived a while in New Zealand. I speak Chinese, English,  little Finnish and Dutch. I love dancing, singing, painting, designing, styling, cooking and traveling. My life can be vivid, peaceful and artistic. I have been open-minded for all kinds of cultures and skills, and this is why I consider myself as a very resourceful woman. 

Why do I choose GYROTONIC® Methods?

I will always remember how painful my back was after years of working in the office. Luckily, after my first official training course, I was able to practice GYROTONIC ® Method by myself and recover myself everyday after the regular job as a manager.  In order to understand how GYROTONIC ® Method applied in the hospital, I even flew to Germany, the GYROTONIC® European Headquarter, and witnessed how the Master trainer uses this GYROTONIC® Method to help with mid-aged client’s yearly back pain. We stayed there only for a week, and of course nothing likes magic. But that trip made me realize the values of being a good GYROTONIC® Trainer. From that point, the continuous learning GYROTONIC® Method from masters all around the world starts. 

Why love GYROTONIC ® Method?  ”It is my life – changer.”

1. Suitable for all-age ranged people.

It is easy to start with and it has a wide range of levels which satisfy all kinds of exercising needs, including strengthening the spine, bones, joints, muscles, keeping fit and even can help with dancing and other professional injuries.

2. Feel one’s  body, energy and mind better.

It is the most beautiful and integrated exercise I have seen and it can wake the deep pretties, confidence, and the potential abilities of one’s body. Since the founder of GYROTONIC ® Method is an extraordinary ballet dancer, all GYROTONIC ® Equipment are designed as refined as this method. It starts from mat, then later on equipment, so it is truly friendly to the human body system.

3. The living legendary man, the living method. 

1After using GYROTONIC ® Method recovered his own body, Juliu Horvath, the founder  of GYROTONIC ® Method has been improving this method for more than 30 years. Practicing this method is enjoyable. Instead of consuming energy, it generates energy.

 He is also an inspirational and strict trainer. I remember the italian master told me he is so simple and always wears the same shoes, same outfit, but his body, mind and course, can be always so magnificent and profound. As a GYROTONIC ® trainer, it is a luxury to be able to attend the founder’s course now. Sometimes, we have to wait for years. 

What is the aim of my class?

Usually one on one class goals would be much more precise, and I am not only aiming at helping the clients to achieve their goals, such as better body shape, losing weight, relieving the pain, strengthening the bones and mobilizing the joints and etc, but also building up the confidence of the client, guiding them explore the deep comfortableness of their bodies with GYROTONIC® Method .

I love to add different music into the movement, which perfectly creates the universal language while practicing with the clients. Sometimes, I also combine dancing movements to the class with the oriental music. The founder of GYROTONIC® Method has absorbed  lots of Chinese Taichi, Yoga elements while creating this method. Therefore, with my dancing background, I am able to comprehend and merge those elements into my classes. 

Besides the method itself, the energy flow of the trainer will make the training effect vary a lot.It is never just about copying the movement in the class but moving together and moving towards the way one truly wants, and in the end, it should feel solid and alive. 


In a nutshell, the aim of my class will be –

– Generate your hidden energy pump and enrich the connections among your bones, muscles, and veins.  

“Gyrotonic exercise sequences are composed of spiraling, circular movements, which flow together seamlessly in rhythmic repetitions with corresponding breathing patterns. Each movement flows into the next, allowing the joints to move through a natural range of motion without jarring or compression. These carefully crafted sequences create balance, agility, strength and flexibility.” – official website 2

“The ultimate aim is to be at home in one’s body, to be at one with the nature of oneself, and to experience exercise as a creative and delightful experience.”

— JULIU HORVATH

In my own comprehension and experience, I would say it is a method that enables me to move more freely. And I find it more enjoyable because I can match the movements with musical or breathing rhythms so well that it almost feels like dancing, but is not yet all. The more I practice, the more I know my own abilities of moving. It is so integrated and powerful in the way that everybody can find a part which truly belongs to themselves.  Perhaps I can summarize it as:

 • Make you move artistically, as if you are the top dancer of the world. 
 • Make you feel so young, as if you were just born, so much to grow and learn. 
 • Make you understand how to sort and reconnect your body and enhance it. 

In the end, I realized that the healthiest body is never about the height, the weight or the sizes. A 50 years old big beer-belly GYROTONIC® Master trainer can move better than a 20ish years old girl. A 70 years old master trainer can wear shorts and a t-shirt in the cold winter time whereas I , a young lady, needed woolen socks, thick pants and sweaters. So in Germany, I felt that It is about how I am able to make use of  my body and my mind to achieve endless happiness and a matter of how much I am willing to give time and practice with this method. I am a trainer but I will also be learning and keep exploring my own body. I still can’t dance like when I was 16 but I will be working towards it. The key of the method is to find the rhythm of one’s body while moving. And the trainer is guiding and growing at the same time with the clients as well. 3

1 https://www.gyrotonic.com/conversation-juliu-horvath-creator-founder-gyrotonic-expansion-system/

2 https://www.gyrotonic.com/about/

3  https://www.gyrotonic.com/1097-2/

Eivätkö kaverisi ole innostuneet pilateksesta mutta haluaisit harjoitella viikoittain samaan aikaan ja saman porukan kanssa? Tämä ryhmä on juuri sinulle!

Mitä: Viikoittainen vakiotreenivuoro saman porukan kanssa, sisältää treenismoothiet

Milloin: 28.4. – 30.6. keskiviikkoisin klo 18.00 – 18.55

Kenelle: Sinulla on jo jonkin verran kokemusta laitepilateksesta (esim. alkeiskurssi käytynä).

Hinta: 210 € / hlö

Miten varaan: Löydät varausjärjestelmästä 28.4. tunnin ”Workout with your gang”. Varaamalla paikan tälle tunnille, varmistat paikkasi myös tulevina keskiviikkoina (eli vain yksi varaus riittää). Jos haluat maksaa laskulla tai liikuntaeduilla, ole minuun yhteyksissä sanna-maria@pilatesm.fi

Mitä, jos en pääse osallistumaan jollekin kerralle: Saat tällöin kreditin, jolla pääset korvaamaan tunnin studion avoimille pienryhmätunneille.

Huom! Ryhmän max. koko 4 hlöä, varaa siis paikkasi pian! Ryhmä toteutuu, mikäli 3 ilmoittautuu.

Rintasyöpä koskettaa meitä lähes jokaista jollain tavalla. Koronaa tai ei, moni joutuu tänäänkin elämään syövän aiheuttaman epävarmuuden kanssa ja jokainen syöpäkuolema on liikaa. Varsinkin kun on itse seurannut vierestä, miten syöpä kuihduttaa ihmisen pikkuhiljaa pois, ei halua sitä kohtaloa enää kenellekään. Itse sairastavana tai läheisen sairautta seuraavana.

Keksisin syöpään lääkkeen, jos osaisin. En osaa. Mutta voin tarjota tukeani tämän keräyksen kautta.

PilateSM-studio teki samaisen keräyksen viime vuonna yksin mutta tänä vuonna tavoitteena on tuplata lahjoitussumma ja mukaan on kannustettu useita muita pienyrityksiä. Tapahtumia on nyt viikon täydeltä ja olemme erittäin kiitollisia, että voimme auttaa asiakkaitamme osallistumaan Roosa nauha -keräykseen ja pystymme tukemaan omalta osaltamme tärkeää asiaa.

LIPUT:

Liput tapahtumiin myydään StepOut -mobiiliapplikaatiossa (keskiviikon onlinepilatestunti myydään järjestäjän kautta, löydät linkin alta). Voit ladata StepOutin applikaation joko Androidille taikka iPhonelle niiden sovelluskaupoista ja löydät tunnit helposti hakusanoilla ”Roosa nauha”.

StepOut mahdollistaa, että saamme lahjoitettua lipputuotot ilman transaktiokustannuksia suoraan Roosa nauha -keräykseen <3

VIIKON OHJELMA:

Lauantai 24.10.2020 klo 10.00 ja 11.15 Pilates- ja LounasHyvää

Aloita viikonloppu napakalla laitepilatesharjoituksella PilateSM-studiolla (Käsityöläiskatu 7a) ja siirry siitä korttelin päähän maukkaalle lounaalle Bagel Houseen (Yliopistonkatu 30). Pilatesharjoituksissa käytetään torneja, jotka opettavat löytämään pilateksen keskiössä olevia yhteyksiä kropastasi. Harjoitukset järjestetään kahdessa 5 hlön pienryhmässä. Lounaaksi Bagel House tarjoaa salaatteja, bageleita ja kotiruokaa.

Hinta: 35 € (sisältää sekä laitepilatesharjoituksen että lounaan, 75 % lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen)

Maanantai 26.10.2020 klo 18.00 Viini- ja VoimavaraHyvää

Viinibaari Vinho (Kuninkaankartanonkatu 8) järjestää hyväntekeväisyysviinitastingin (4 kaatoa), jonka aikana NLP-valmentaja Jenni Kallio kertoo sinulle työkaluja hyvinvoinnin ja voimavarojen buustaamiseen arjessa positiivisen psykologian avulla. Anna siis mielen levätä viinin parissa ja ota mukaasi vinkit, miten selvitä pimenevästä ja epävarmuudentäyteisestä syksystä.

Hinta: 45 € (koko summa lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen)

Tiistai 27.10.2020 klo 18.00 Luonnosta Hyvää

Vihreän ilon luonnonkosmetiikkapajassa valmistat valitsemasi luonnonkosmetiikkatuotteen. Voit tehdä joko kasvoöljyn,  2 x kasvonaamion (savi- tai geelipohjainen), vatkattua sheavoita, hyaluronihappokasvosuihkeen tai yrttivartalokuorinnan. Ryhmän max. koko 6 henkilöä ja työpaja järjestetään PilateSM-studiolla (Käsityöläiskatu 7a).

Hinta: 25 € (60 % lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen)

Keskiviikko 28.10.2020 klo 17.00 – 18.00 TreeniHyvää

Tule mukaan max. 8 henkilön pienryhmäharjoitukseen valmennusstudio Fysicille (Eerikinkatu 4). Fysicin tunti on 45 min Voimaa arkeen- tunti. Tämä tunti on osa Fysicin pienryhmä-konseptia ja löytyy sellaisenaan myös joka viikko kalenrista 60 min versiona. Tunnin alussa tehdään dynaaminen liikkuvuusosio, tämän jälkeen tehdään lihaksia aktivoiva harjoitus, jonka jälkeen itse lihaskunto-osio. Lihaskunto-osiossa käydään läpi helppoja liikemalleja ja varioidaan niitä osallistujille sopiviksi. Tarkoituksena löytää jokaiselle omalle tasolle hyvä variaatio. Näin ollen liikkeet voi tunnin jälkeen viedä mukanaan omaan harjoitusympäristöön. Tunnin lopussa valmentaja kertoo vielä hieman Fysicistä yrityksenä ja heidän tarjoamistaan palveluista.

Hinta: 20 € (koko summa lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen)

HUOM UUSI AIKA (aiemmin pe)! Keskiviikkona klo 18.00 – 19.30 OnlinepilatesHyvää

Jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua keräykseemme, tuomme Lesley Loganin onlinepilatestunnin kaikkien suomalaisten olohuoneisiin. Lesley on yksi pilatesmaailman julkkiksista, jonka onlinepilatesclasses.com (eli OPC) tarjoaa viikoittaisia pilatestreenejä ympäri maailmaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa pilateskokemusta osallistuaksesi tunnille. Välineiksi tarvitset ainoastaan maton. Lesley asuu itse Las Vegasissa eli tunti on englanniksi. Tunnin jälkeen hän on valmistautunut hengailemaan kanssamme, vaihtamaan kuulumisia, keskustelemaan koirista, koronasta ja Trumpista ja vastaamaan kiperiimpiin pilateskysymyksiisi.

Hinta: 16 € (65 % lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen)

Varaa paikkasi tähän treeniin tästä linkistä!

Torstai 29.10.2020 klo 18.00 – 19.00 ÄänimaljaHyvää

Elämyspuun Hanna saapuu PilateSM-studiolle (Käsityöläiskatu 7a) vierailemaan äänimaljojen kanssa hyvän asian puolesta. Syvärentouttava äänimaljarentoutus tukee tehokkaasti mielen ja kehon palautumista. Hemmottelevan tunnin aikana pääset nauttimaan sekä tiibetiläisten, käsin taottujen äänimaljojen lempeästä äänestä että kevyestä värinästä. Äänimaljarentoutus tukee kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia, sillä ääni resonoi jokaisessa solussasi. Voit päästää irti kaikesta ja vain käpertyä omalle alustallesi peiton alle. Ota mukaan rennot, lämpimät vaatteet ja villasukat.

Hinta: 20 € (koko summa lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen)

_________________________________________________________________________

Meillä on mukana myös useita yhteistyökumppaneita, jotka tukevat tapahtumien onnistumista ja mahdollistavat pienet muistot jokaiselle tapahtumiin osallistujalle (onlinetuntitreenaajia lukuunottamatta), kiitos heille kaikille <3

Huoli koronasta:

Meitä kaikkia painaa huoli koronasta ja muutaman viikon päästä tilanne saattaa olla mikä vain. Pyrimme kuitenkin järjestämään tapahtumat huolehtien turvaväleistä, käsihygieniasta ja tarvittaessa pidämme myös maskeja. Kaikki tapahtumat ovat pieniä (useimmat alle 10 hengen tapahtumia) ja sinulle tarjotaan kaikki turvavälineet (maskit, käsidesit yms.), jotta tuntisit olosi turvalliseksi tapahtumissamme. Jos tilanne päätyy oikein pahaksi, olemme myös varautuneet siirtämään joitain tapahtumia onlinetapahtumiksi.

Etkö pääse osallistumaan tapahtumiin?

Vaikka tapahtumamme eivät osuisi aikatauluusi, kannustamme kaikkia osallistumaan kanssamme Roosa nauha -keräykseen ja tekemään hyvää myös näin hullun maailmantilanteen keskellä. Voit osallistua helposti keräyksemme kautta.

Jokainen euro on tärkeä, kiitos, kun olet mukana <3

Mikäli sinulle tulee kysyttävää, ole rohkeasti yhteyksissä: sanna-maria@pilatesm.fi