fbpx

Eilen julkaistiin uusia koronarajoituksia Varsinais-Suomeen. Nämä rajoitukset suosittavat keskeyttämään aikuisten sisäliikunnan jouluun asti. Paljon asiaa pohtineena ja asiakkaitani haastateltuani olen kuitenkin päättänyt pitää studion auki uusien varotoimien voimalla vielä 15.12. asti.

Tällä hetkellä on ehdottoman tärkeää, että pidämme itsestämme huolta. Se toki käsittää koronarajoitusten noudattamisen mutta liikunnan tuomia hyötyjä ei sovi unohtaa tänä stressaavana, pimeänä ja epävarmana aikana. Haluan siis edelleen tarjota halukkaille mahdollisuuden liikkua pilateslaitteilla ja näin hoitaa omaa hyvinvointiaan.

Ymmärrän kuitenkin täysin, jos haluat pitää treenitauon jouluun asti. Korttien voimassaoloa pidennetään pyynnöstä, joten olethan yhteyksissä, jos korttisi (tai korvaustuntisi) on menossa vanhaksi.

Alta löydät uudet ohjeet, joita toivon, että noudatat tullessasi studiolle:

 • Älä tule studiolle, mikäli sinulla on koronan oireita (muistathan myös vatsaoireet) tai epäilet altistuneesi virukselle.
 • Pidä huolta käsihygieniasta. Käsidesiä löytyy heti ovelta ja kädet pääsee pesemään WC:ssä heti oven vieressä.
 • Käytä kasvomaskia pukuhuoneissa ryhmätuntien alkaessa ja loppuessa. Suosittelen myös käyttämään maskia harjoituksen aikana.
 • Muistathan, että käytössä on kaksi pukuhuonetta ja mahdollisuuksien mukaan pue treenivaatteet päälle jo kotona. Saavu studiolle mahdollisimman lähellä oman harjoituksesi alkuaikaa minimoidaksesi odotusajan pukuhuoneissa.
 • Kerro minulle, jos kaipaat lisää etäisyyttä. Vähennän taas kosketusta ohjatessa ja pyrin pitämään etäisyyttä mutta tavat ovat niin juurtuneita, että saatan tässä välillä epäonnistua. Niinpä toivon, että teet kanssani yhteistyötä ja hätistelet minut kauemmaksi, jos tunnet olosi epämukavaksi.

Jotta studiolla olisi turvallista harjoitella, pidämme huolen seuraavista:

 • Avoimien pienryhmätuntien asiakasmäärä on rajoitettu 4 henkilöön.
 • Laitteet ja välineet puhdistetaan jokaisen asiakkaan jälkeen.
 • Tilat desinfioidaan aina sopivissa väleissä, vähintään kerran päivässä.
 • Peräkkäisten asiakkaiden harjoitukset pyritään järjestämään eri laitteilla.
 • Illoissa on aina max. 2 ryhmää. Näin rajoitetaan asiakasmäärää desinfiointikertojen välissä.
 • Ohjaukset voidaan toteuttaa myös täysin etänä, jos haluat harjoitella studiolla ilman ihmiskontaktia. Ethän silti saavu studiolle, mikäli sinulla on koronan oireita taikka epäilet altistuneesi virukselle.
 • Ohjaaja käyttää kasvomaskia ohjauksen aikana.

Nämä ohjeet ovat voimassa toistaiseksi ja seuraan tilanteen kehittymistä tarkasti. Mahdollisista uusista toimista ilmoitetaan erikseen.

Avoimia pienryhmätunteja ei järjestetä 16.12. – 29.12. ja taas 31.12. – 3.1.

Yksityistunnit (yksilö-, pari- ja workout with your gang -ohjaukset) sovitaan erikseen ajalla 16.12. – 21.12., 30.12. sekä 2.1. Edellä mainittuja päiviä lukuunottamatta ohjaukset ovat joululomalla 22.12. – 3.1.

Kausikortti ei normaalisti kuulu studion valikoimaan mutta nyt sinulla on mahdollisuus harrastaa pilatesta niin paljon kuin haluat koko kevään ajan (1.1. – 31.5.2021)!
Tämä kortti sopii sinulle, joka haluat käydä avoimilla pienryhmätunneilla epäsäännöllisesti, sillä kortti on voimassa 6 kuukautta.

Tarjouskortteja myynnissä rajoitettu erä, joten toimi nopeasti!

Osta kortit varausjärjestelmän Prepaid -kortit -osiosta tai mailitse sanna-maria@pilatesm.fi, jos haluat maksaa laskulla.

Ota ensiaskeleet pilateksen maailmaan tällä pilateksen alkeiskurssilla, jolla tutustutaan niin pilateksen perusperiaatteisiin, keskeisimpiin konsepteihin kuin myös yleisimpiin laitteisiin. Ohjaajana toimii PilateSM-studion omistaja Sanna-Maria Hellsten (Peak Pilates Comprehensive Level II -ohjaaja sekä Peak Pilates Master Instructor -koulutettava). Kurssi toteutetaan max. 5 henkilön pienryhmissä eikä aiempaa pilateskokemusta tarvita.

Kurssin sisältö:

 1. kerta: Matto ja tornit
 2. kerta: Matto ja tornit
 3. kerta: Tornit
 4. kerta: Circuit – reformer, matto ja tornit
 5. kerta: Circuit – reformer, matto ja tornit

Lisäksi saat kotiharjoitusohjelman, jolla täydennät osaamistasi myös kurssikertojen välissä. Harjoitusohjelma sisältää liikevideot, kirjalliset ohjeet sekä valmentajan tuen Syke Tribe -verkkovalmennusalustalla.

Mikäli estyt osallistumassa jollekin kurssikerralle, saat kreditin, jolla voit korvata tunnin PilateSM-studion avoimilla pienryhmätunneilla.

Ajankohta:

Kurssi 1: 4.1. – 1.2.2021, maanantaisin klo 18.15 – 19.10 TÄYNNÄ

Kurssi 2: 12.1. – 9.2.2021, tiistaisin klo 19.15 – 20.10 TÄYNNÄ

Kurssi 3: 9.1. – 6.2.2021, lauantaisin klo 11.00 – 11.55 1 PAIKKA VAPAANA

Kurssi 4: 16.2. – 16.3.2021, tiistaisin klo 18.10 – 19.05

Hinta: 135 €

Ilmoittaudu mukaan mailitse: sanna-maria@pilatesm.fi (muistathan mainita kurssin, jolle ilmoittaudut)

Oletko käynyt jo PilateSM-studion alkeiskurssin ja haluat jatkaa pilatesmatkaasi eteenpäin? Tämä on kurssi juuri sinulle! Kurssilla syvennytään tarkemmin aiemmin opittuihin pilateksen konsepteihin, jatketaan uusien matto- ja reformerharjoitusten opettelua sekä tutustutaan wundatuoliin uutena pilateslaitteena.

Ohjaajana toimii PilateSM-studion omistaja Sanna-Maria Hellsten (Peak Pilates Comprehensive Level II -ohjaaja sekä Peak Pilates Master Instructor -koulutettava). Kurssi toteutetaan max. 5 henkilön pienryhmissä.

Ohjelma:

 1. kerta: Reformer – torni – matto
 2. kerta: Tuolit – matto
 3. kerta: Tuolit – matto
 4. kerta: Tuolit
 5. kerta: Reformer – torni – tuolit

Lisäksi saat uuden Syke Tribe -ohjelman, jonka voit valita joko uudesta matto-ohjelmasta kotiin tai jos sinua kiinnostaa alkaa käydä studiolla harjoittelemassa itsenäisesti, voit valita uudeksi ohjelmaksi reformer-ohjelman.

Ajankohta:

Kurssi 1: 12.1. – 9.2.2021, tiistaisin klo 18.10 – 19.05 1 PAIKKA VAPAANA!

Kurssi 2: 16.2. – 16.3.2021, tiistaisin klo 19.15 – 20.10

Hinta: 135 €

Ilmoittautuminen mailitse: sanna-maria@pilatesm.fi (muistathan mainita kurssin, jolle ilmoittaudut)

Rintasyöpä koskettaa meitä lähes jokaista jollain tavalla. Koronaa tai ei, moni joutuu tänäänkin elämään syövän aiheuttaman epävarmuuden kanssa ja jokainen syöpäkuolema on liikaa. Varsinkin kun on itse seurannut vierestä, miten syöpä kuihduttaa ihmisen pikkuhiljaa pois, ei halua sitä kohtaloa enää kenellekään. Itse sairastavana tai läheisen sairautta seuraavana.

Keksisin syöpään lääkkeen, jos osaisin. En osaa. Mutta voin tarjota tukeani tämän keräyksen kautta.

PilateSM-studio teki samaisen keräyksen viime vuonna yksin mutta tänä vuonna tavoitteena on tuplata lahjoitussumma ja mukaan on kannustettu useita muita pienyrityksiä. Tapahtumia on nyt viikon täydeltä ja olemme erittäin kiitollisia, että voimme auttaa asiakkaitamme osallistumaan Roosa nauha -keräykseen ja pystymme tukemaan omalta osaltamme tärkeää asiaa.

LIPUT:

Liput tapahtumiin myydään StepOut -mobiiliapplikaatiossa (keskiviikon onlinepilatestunti myydään järjestäjän kautta, löydät linkin alta). Voit ladata StepOutin applikaation joko Androidille taikka iPhonelle niiden sovelluskaupoista ja löydät tunnit helposti hakusanoilla ”Roosa nauha”.

StepOut mahdollistaa, että saamme lahjoitettua lipputuotot ilman transaktiokustannuksia suoraan Roosa nauha -keräykseen <3

VIIKON OHJELMA:

Lauantai 24.10.2020 klo 10.00 ja 11.15 Pilates- ja LounasHyvää

Aloita viikonloppu napakalla laitepilatesharjoituksella PilateSM-studiolla (Käsityöläiskatu 7a) ja siirry siitä korttelin päähän maukkaalle lounaalle Bagel Houseen (Yliopistonkatu 30). Pilatesharjoituksissa käytetään torneja, jotka opettavat löytämään pilateksen keskiössä olevia yhteyksiä kropastasi. Harjoitukset järjestetään kahdessa 5 hlön pienryhmässä. Lounaaksi Bagel House tarjoaa salaatteja, bageleita ja kotiruokaa.

Hinta: 35 € (sisältää sekä laitepilatesharjoituksen että lounaan, 75 % lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen)

Maanantai 26.10.2020 klo 18.00 Viini- ja VoimavaraHyvää

Viinibaari Vinho (Kuninkaankartanonkatu 8) järjestää hyväntekeväisyysviinitastingin (4 kaatoa), jonka aikana NLP-valmentaja Jenni Kallio kertoo sinulle työkaluja hyvinvoinnin ja voimavarojen buustaamiseen arjessa positiivisen psykologian avulla. Anna siis mielen levätä viinin parissa ja ota mukaasi vinkit, miten selvitä pimenevästä ja epävarmuudentäyteisestä syksystä.

Hinta: 45 € (koko summa lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen)

Tiistai 27.10.2020 klo 18.00 Luonnosta Hyvää

Vihreän ilon luonnonkosmetiikkapajassa valmistat valitsemasi luonnonkosmetiikkatuotteen. Voit tehdä joko kasvoöljyn,  2 x kasvonaamion (savi- tai geelipohjainen), vatkattua sheavoita, hyaluronihappokasvosuihkeen tai yrttivartalokuorinnan. Ryhmän max. koko 6 henkilöä ja työpaja järjestetään PilateSM-studiolla (Käsityöläiskatu 7a).

Hinta: 25 € (60 % lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen)

Keskiviikko 28.10.2020 klo 17.00 – 18.00 TreeniHyvää

Tule mukaan max. 8 henkilön pienryhmäharjoitukseen valmennusstudio Fysicille (Eerikinkatu 4). Fysicin tunti on 45 min Voimaa arkeen- tunti. Tämä tunti on osa Fysicin pienryhmä-konseptia ja löytyy sellaisenaan myös joka viikko kalenrista 60 min versiona. Tunnin alussa tehdään dynaaminen liikkuvuusosio, tämän jälkeen tehdään lihaksia aktivoiva harjoitus, jonka jälkeen itse lihaskunto-osio. Lihaskunto-osiossa käydään läpi helppoja liikemalleja ja varioidaan niitä osallistujille sopiviksi. Tarkoituksena löytää jokaiselle omalle tasolle hyvä variaatio. Näin ollen liikkeet voi tunnin jälkeen viedä mukanaan omaan harjoitusympäristöön. Tunnin lopussa valmentaja kertoo vielä hieman Fysicistä yrityksenä ja heidän tarjoamistaan palveluista.

Hinta: 20 € (koko summa lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen)

HUOM UUSI AIKA (aiemmin pe)! Keskiviikkona klo 18.00 – 19.30 OnlinepilatesHyvää

Jotta kaikilla olisi mahdollisuus osallistua keräykseemme, tuomme Lesley Loganin onlinepilatestunnin kaikkien suomalaisten olohuoneisiin. Lesley on yksi pilatesmaailman julkkiksista, jonka onlinepilatesclasses.com (eli OPC) tarjoaa viikoittaisia pilatestreenejä ympäri maailmaa. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa pilateskokemusta osallistuaksesi tunnille. Välineiksi tarvitset ainoastaan maton. Lesley asuu itse Las Vegasissa eli tunti on englanniksi. Tunnin jälkeen hän on valmistautunut hengailemaan kanssamme, vaihtamaan kuulumisia, keskustelemaan koirista, koronasta ja Trumpista ja vastaamaan kiperiimpiin pilateskysymyksiisi.

Hinta: 16 € (65 % lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen)

Varaa paikkasi tähän treeniin tästä linkistä!

Torstai 29.10.2020 klo 18.00 – 19.00 ÄänimaljaHyvää

Elämyspuun Hanna saapuu PilateSM-studiolle (Käsityöläiskatu 7a) vierailemaan äänimaljojen kanssa hyvän asian puolesta. Syvärentouttava äänimaljarentoutus tukee tehokkaasti mielen ja kehon palautumista. Hemmottelevan tunnin aikana pääset nauttimaan sekä tiibetiläisten, käsin taottujen äänimaljojen lempeästä äänestä että kevyestä värinästä. Äänimaljarentoutus tukee kehon kokonaisvaltaista hyvinvointia, sillä ääni resonoi jokaisessa solussasi. Voit päästää irti kaikesta ja vain käpertyä omalle alustallesi peiton alle. Ota mukaan rennot, lämpimät vaatteet ja villasukat.

Hinta: 20 € (koko summa lahjoitetaan Roosa nauha -keräykseen)

_________________________________________________________________________

Meillä on mukana myös useita yhteistyökumppaneita, jotka tukevat tapahtumien onnistumista ja mahdollistavat pienet muistot jokaiselle tapahtumiin osallistujalle (onlinetuntitreenaajia lukuunottamatta), kiitos heille kaikille <3

Huoli koronasta:

Meitä kaikkia painaa huoli koronasta ja muutaman viikon päästä tilanne saattaa olla mikä vain. Pyrimme kuitenkin järjestämään tapahtumat huolehtien turvaväleistä, käsihygieniasta ja tarvittaessa pidämme myös maskeja. Kaikki tapahtumat ovat pieniä (useimmat alle 10 hengen tapahtumia) ja sinulle tarjotaan kaikki turvavälineet (maskit, käsidesit yms.), jotta tuntisit olosi turvalliseksi tapahtumissamme. Jos tilanne päätyy oikein pahaksi, olemme myös varautuneet siirtämään joitain tapahtumia onlinetapahtumiksi.

Etkö pääse osallistumaan tapahtumiin?

Vaikka tapahtumamme eivät osuisi aikatauluusi, kannustamme kaikkia osallistumaan kanssamme Roosa nauha -keräykseen ja tekemään hyvää myös näin hullun maailmantilanteen keskellä. Voit osallistua helposti keräyksemme kautta.

Jokainen euro on tärkeä, kiitos, kun olet mukana <3

Mikäli sinulle tulee kysyttävää, ole rohkeasti yhteyksissä: sanna-maria@pilatesm.fi

Jotta studiolla olisi turvallista harjoitella, pidämme huolen seuraavista:

 • Laitteet ja välineet puhdistetaan jokaisen asiakkaan jälkeen.
 • Tilat desinfioidaan aina sopivissa väleissä, vähintään kahdesti päivässä.
 • Jokaisella on pääsääntöisesti omat laitteensa ja välineensä ja peräkkäisillä tunneilla vältetään samoja pienvälineitä. Circuit-tunnit ovat tästä poikkeus ja mikäli tilanne kärjistyy, poistetaan ne aikataulusta kokonaan. Nyt circuit-tuntien osallistujamäärä on rajattu 4 henkilöön.
 • Peräkkäisten yksilö- ja pariohjausasiakkaiden harjoitukset pyritään järjestämään eri laitteilla.
 • Illoissa on aina max. 2 ryhmää. Näin rajoitetaan asiakasmäärää desinfiointikertojen välissä.
 • Ohjaukset voidaan toteuttaa myös täysin etänä, jos haluat harjoitella studiolla ilman ihmiskontaktia. Ethän silti saavu studiolle, mikäli sinulla on koronan oireita taikka olet matkustanut riskimaissa.
 • Ohjaaja käyttää kasvomaskia ohjauksen aikana.

Emme kuitenkaan pysty turvaamaan yhteisiä harjoituksiamme yksin vaan apuasi tarvitaan. Varmistathan siis, että…

 • et tule studiolle, mikäli sinulla on koronan oireita (muistathan myös vatsaoireet).
 • pidät huolta käsihygieniasta. Käsidesiä löytyy heti ovelta ja kädet pääsee pesemään WC:ssä heti oven vieressä.
 • noudatat ohjeita oma-aloitteisesta 14 päivän karanteenista, mikäli olet matkustanut ulkomailla.
 • käytät kasvomaskia pukuhuoneissa ryhmätuntien alkaessa ja loppuessa. Muistathan, että käytössä on kaksi pukuhuonetta ja mahdollisuuksien mukaan puet treenivaatteet päälle jo kotona ja odottelet treenin alkua itse studion puolella.
 • kerrot minulle, jos kaipaat lisää etäisyyttä. Vähennän taas kosketusta ohjatessa ja pyrin pitämään etäisyyttä mutta tavat ovat niin juurtuneita, että saatan tässä välillä epäonnistua. Niinpä toivon, että teet kanssani yhteistyötä ja hätistelet minut kauemmaksi, jos tunnet olosi epämukavaksi.

Yhdessä varmistamme, että harjoitukset jatkuvat syksyn läpi. Turvallisesti <3

Workout with your gang on PilateSM-studion pienryhmäkonsepti, jossa yhdistyy ystävien kanssa harrastaminen sekä tehokas laitepilatesharjoittelu.

Konsepti on simppeli; kerää max. 5 henkilön ryhmä ja varaa teille sopiva yksityinen pilatesharjoitus. Tunnin jälkeen teille tarjotaan smoothiet yhteistyössä Bagel Housen kanssa, jotta voitte kruunata harjoituksen hetken levähdystauolla yhdessä ystävien kanssa. Voitte tulla kokeilemaan laitepilatesta kerran taikka varata harjoituksen vaikka joka viikolle! Tunneilla käytetään monipuolisesti eri pilateslaitteita (tornit, wunda/high chair -yhdistelmä, matto, magic circle, käsipainot ja reformer (ryhmille, jotka käyvät säännöllisesti)).

Yhden harjoituksen hinta on 110 € eli vain 22 € / henkilö 5 henkilön ryhmältä. Tämä hinta sisältää treenismoothiet.

10 kerran paketti: 210 € (väh. 4 osallistujaa, sis. smoothiet)

Katso vapaat ohjausajat ja varaa teille sopiva aika varausjärjestelmästämme!

Mattopilatesopettaja, kiinnostaako laitepilates? Tämä on kurssi juuri sinulle, jolla on jo aiempaa pilatestuntemusta matolta mutta laitepilates on sinulle vielä vieras maailma. Kurssilla tutustutaan monipuolisesti eri pilateslaitteisiin ja syvennetään sitä kautta ymmärrystä pilateksesta, jota voit hyödyntää myös omilla pilatestunneillasi. Samalla tutustut myös pilatesopettejakollegoihisi rentojen lauantaitreenien lomassa.

Kurssin opettajana toimii PilateSM-studion omistaja Sanna-Maria Hellsten (Peak Pilates Comprehensive Level II -ohjaaja sekä Peak Pilates Master Instructor -koulutettava). Kurssi toteutetaan max. 5 henkilön pienryhmissä. Kurssi on tarkoitettu ainoastaan mattopilateskoulutuksen käyneille opettajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta laitepilateksesta. Klassisen pilateksen tuntemus ei kuitenkaan ole välttämätöntä.

Kurssin sisältö:

 1. kerta: Tornit
 2. kerta: Tornit
 3. kerta: Tuolit
 4. kerta: Circuit – refomer, tuolit ja tornit
 5. kerta: Circuit – reformer, tuolit ja tornit

Lisäksi saat kotiharjoitusohjelman, jolla täydennät osaamistasi myös kurssikertojen välissä. Harjoitusohjelma sisältää liikevideot, kirjalliset ohjeet sekä valmentajan tuen Syke Tribe -verkkovalmennusalustalla.

Ajankohta:

TULOSSA KEVÄÄLLÄ 2021

Hinta: 110 €

Ilmoittaudu mukaan mailitse: sanna-maria@pilatesm.fi

Kurssilla tutustutaan eri pilateslaitteisiin; reformereihin, torneihin sekä tuoleihin.

Ota ensiaskeleet pilateksen maailmaan tällä pilateksen alkeiskurssilla, jolla tutustutaan niin pilateksen perusperiaatteisiin, keskeisimpiin konsepteihin kuin myös yleisimpiin laitteisiin. Ohjaajana toimii PilateSM-studion omistaja Sanna-Maria Hellsten (Peak Pilates Comprehensive Level II -ohjaaja sekä Peak Pilates Master Instructor -koulutettava). Kurssi toteutetaan max. 5 henkilön pienryhmissä eikä aiempaa pilateskokemusta tarvita.

Kurssin sisältö:

 1. kerta: Matto ja tornit
 2. kerta: Matto ja tornit
 3. kerta: Tornit
 4. kerta: Circuit – reformer, matto ja tornit
 5. kerta: Circuit – reformer, matto ja tornit

Lisäksi saat kotiharjoitusohjelman, jolla täydennät osaamistasi myös kurssikertojen välissä. Harjoitusohjelma sisältää liikevideot, kirjalliset ohjeet sekä valmentajan tuen Syke Tribe -verkkovalmennusalustalla.

Ajankohta:

Kurssi 1: 17.8. – 14.9.2020 Maanantaisin klo 18.15 – 19.10 TÄYNNÄ

Kurssi 2: 17.8. – 14.9.2020 Maanantaisin klo 19.20 – 20.15 TÄYNNÄ

Kurssi 3: 21.9. – 19.10.2020 Maanantaisin klo 18.15 – 19.10 TÄYNNÄ

Kurssi 4: 3.11. – 1.12. Tiistaisin klo 18.15 – 19.10 TÄYNNÄ

Kurssi 5: 17.11. – 15.12. Tiistaisin klo 19.20 – 20.15 TÄYNNÄ

Hinta: 135 €

Ilmoittaudu mukaan mailitse: sanna-maria@pilatesm.fi

Laitepilateksen alkeiskurssilla tutustutaan muun muassa torneihin, joilla tehdään cadillac-liikkeitä.

Ilmoittaudu: https://onlinepilatesclasses.com/product/march-31-2020-turku-finland/

Aika: Tiistaina 31.3. klo 18.30

Paikka: Sinä päätät!

Hinta: 10 € (valitse valuutaksi € niin 20$ muuttuu 10 €)