fbpx

Pilates is the complete coordination of body, mind, and spirit... Mielenhuoltotunnit alkavat maanantaina 8.11. klo 18.00!        

Olet tähän asti päässyt treenaamaan kehoasi PilateSM-studiolla mutta marraskuussa alkavat myös mielenhuoltotunnit täydentämään kokonaisvaltaista hyvinvointiasi! 

Nämä valmennustunnit on suunniteltu hyvinvointia tukeviksi ja ne ovat avoimia pienryhmätunteja kaikille itsensä ja oman ajattelunsa kehittämisestä kiinnostuneille. Tunnit ovat keskustelevia ja vuorovaikutteisia ja teemme erilaisia harjoituksia yksin, pareittain sekä yhdessä ryhmänä. Jokainen valmennustunti on oma kokonaisuutensa, joten voit halutessasi osallistua kaikille tunneille tai eniten itseäsi kiinnostavalle tunnille.  Mielenhuoltotunnit ohjaa Jenni Kallio, jonka valmennuksessa läsnäolo ja arvostava kuuntelu ja keskustelu ovat keskiössä. Koulutukseltaan Jenni on ratkaisukeskeinen valmentaja, NLP Trainer ja positiivisen psykologian ja pedagogiikan asiantuntija.

Mielenhuoltotunneille voit osallistua kaikilla PilateSM-studion korteilla (myös korvauskrediteillä) tai maksamalla kertakäynnin (liikuntaedut eivät käy näille tunneille). 

Maanantai 8.11 klo 18.00: Kohti unelmia ja tavoitteita

Mitä kohti haluaisin kulkea? Mitä toivoisin elämääni lisää? Mikä on minulle tärkeää? Tällä mielenhuoltotunnilla pohdimme arvojamme unelmien taustalla sekä keskustelemme unelmien toteuttamiseksi tarvittavista voimavaroista.

Unelmoinnin avulla luomme itsellemme toivomaamme tulevaisuutta.

Lauantai 20.11 klo 11.00: Motivaatio ja tahdonvoima

Mistä minä motivoidun, mikä saa syttymään ja innostumaan?
Mitä ovat sisäinen ja ulkoinen motivaatio? Auttaako tahdonvoima suoriutumaan paremmin?
Tutustumme erilaisiin motivaatiotekijöihin ja keskustelemme tahdonvoimasta ja siitä, miten niihin voi itse vaikuttaa niihin. Sanotaan, että tahdonvoima on kuin lihas, jota voi treenaamalla vahvistaa. Tällä kertaa luvassa mielen lihasten treenaamista.

Torstai 9.12 klo 18.00: Läsnäolo ja fokus

Näin joulun alla on hyvä hetki pysähtyä pohtimaan miten voimme läsnäolon avulla vaikuttaa omaan ajatteluumme ja sitä kautta myös omaan toimintaamme. Teemme muutamia lyhyitä läsnäoloharjoituksia sekä tarkastelemme läsnäolon vaikutusta stressaavissa tilanteissa.

Varaa paikkasi tunneille tästä!