fbpx

Mitä tapahtuu?

Lounais-Suomen aluehallintovirasto on 14.4.2021 päätöksellään jatkanut aiemman määrätyn liikuntatilojen sulun kestoa 18.4.2021 asti. Asiaa tarkastellaan jälleen uudelleen sunnuntai-iltana mutta näyttää hyvin todennäköiseltä, että ensi maanantaina pääsemme jatkamaan harjoituksia studiolla, mikäli ravintolat myös avataan tuolloin.

Mitä tämä tarkoittaa minulle?

  • Workout with your gang -ryhmät ovat tauolla vielä loppuviikon ja mikäli ette kuule minusta uudelleen sunnuntaina, jatkuvat treenit normaaliin vakiovuoroaikaan ensi viikolla.
  • Avoimet pienryhmätunnit ovat edelleen tauolla 18.4.2021 asti. Ensi viikon tunnit ovat varattavissa varausjärjestelmässä.

10-kerran korttien, korvaustuntien ja lahjakorttien voimassaoloa on mahdollista pidentää; ole minuun yhteydessä, jos kertasi ovat menossa vanhaksi. Kausikorttilainen, sinulla on kaksi vaihtoehtoa; voit pitää kausikorttisi voimassa ja osallistua sillä onlinetunneille (lisätietoja edempänä) tai ilmoita minulle, jos haluat korttisi tauolle, jolloin sen voimassaoloaikaa pidennetään sulun kestolla.

  • Yksilö- ja pariohjaukset ovat edelleen tauolla 18.4.2021. Kertojen voimassaoloaikaa voidaan tarvittaessa pidentää. Varaa sinulle sopiva aika varausjärjestelmästä 18.4. jälkeen.
  • Omat harjoitukset katsotaan yksityiskäytöksi, joka on jätetty sulkupäätöksen ulkopuolelle. Voit siis edelleen varata studion itsenäiseen harjoitukseen varausjärjestelmän kautta. Muistathan puhdistaa pinnat harjoituksesi jälkeen superhuolellisesti!

Loppuviikon onlinemahdollisuudet

Tiedän, että aurinko houkuttelee jo ulos mutta vielä on mahdollista myös kaivaa matto esiin ja osallistua onlinepilatestunnille loppuviikolla! Mikäli sunnuntaina saamme tiedon, että sulku jatkuisi, lisätään onlinetunteja myös ensi viikolla.

  1. Hanna Joensuun onlinemattotunti torstaina klo 18.00! Tuttuja liikkeitä mutta uusi opettaja, joka tulee jatkossa näkymään myös studion reformertunneilla. Hinta Hannan tunnilla on 15 €. Tälle tunnille voit osallistua myös 10-kerran korteilla sekä kausikorteilla.
  2. Tulen avaamaan onlineparitreenejä tuntikalenteriin tämän päivän aikana ja voit osallistua kanssani matolle 24 € / tunti. Mukana on lisäksesi max. toinen henkilö, joten saat minut melkein itsellesi näinkin huokeaan hintaan (taikka 48 €:lla kokonaan itsellesi, norm. 55 €) ? Nämä tunnit ovat maksettavissa ainoastaan erikseen taikka aiemmin ostetulla prepaid-onlinemattotuntikortilla.

Kysymyksiä, toiveita, haluat vaihtaa kuulumisia tai mitä vain, ole yhteyksissä sanna-maria@pilatesm.fi tai 0503250991.